kupak
#Zöldövezet

Kupakgyűjtő verseny immáron harmadszor

2011.09.16.
1 perces olvasási idő

Az óvodák, általános és középiskolák valamint gimnáziumok számára 2011. május 11. és november 30. között meghirdetett versenyben a résztvevők feladata, hogy minél több műanyag kupakot gyűjtsenek össze palackokról és italos kartonokról.

Az óvodák, általános és középiskolák valamint gimnáziumok számára 2011. május 11. és november 30. között meghirdetett versenyben a résztvevők feladata, hogy minél több műanyag kupakot gyűjtsenek össze palackokról és italos kartonokról.kupakgyűjtés

Újdonság, hogy a Kupakversenyek során első alkalommal – magánszemélyeket is megszólítva – nyereményjátékkal is bővült az esemény, melyre ugyancsak a www.kupakverseny.hu honlapon jelentkezhetnek a játékos kedvű érdeklődők. Ők egy egyszerű, környezettudatos teszt kitöltését követően megkaphatják a „Környezettudatosság Nagykövete” elismerő oklevelet, melyet közzétehetnek a legismertebb közösségi portálon is.

A versenyben mind az óvodai, mind pedig az iskolai kategóriában azt a három intézményt jutalmazzák, amely egy főre számítva a legtöbb kupakot gyűjtötte. Ráadásként a regisztráló magánszemélyek közül is kisorsolnak egy szerencsés nyertest.

A verseny a Holofon Zrt.-hez kötődik, mely Magyarország vezető műanyag újrahasznosító vállalataként, környezetbarát technológiával évi 10 000 tonna műanyag hulladékot dolgoz fel.