#Testi problémák #sperma

21 db cikk a témában

#terhes
2013.05.29.

Aktus után forró víz: tényleg hatásos?

"16 éves lány vagyok, és tegnap védekezés nélkül szeretkeztem a barátommal. Ő azt tanácsolta, hogy gyorsan menjek, és üljek bele nagyon forró vízbe. Nem akarok ilyen fiatalon gyermeket szülni, ezzel megakadályozhattam a nem kívánt terhességet?" Válogatás a KamaszPanasz Szakértő válaszol rovatának kérdéseiből.

#sperma
2013.02.24.

Érdekességek a spermáról

A sperma, magyar nevén ondó nem azonos a spermiummal. Sokan összekeverik. A spermium a hímivarsejtek latin neve.

#sperma
2012.03.04.

Meglepő spermagyilkosok

A spermát károsító szerek gyakorlatilag mindenütt felfedezhetőek. Zuhanyzás alatt bejutnak a bőrödbe, beszivárognak a szervezetedbe, miközben a boltban sorban állsz, vagy egészen egyszerűen a mindennapi ételeink segítségével.

Egy herém van. Élhetek így teljes életet?
#tini
2010.08.19.

Egy herém van. Élhetek így teljes életet?

„3 éves voltam, amikor eltávolították az egyik herémet. Nos, ez a tény, hogy jelenleg is egy herével élek elég zavaró, és mindig problémáim vannak, ha a szex szóba jön. Ezért egyszer és mindenkorra szeretném megtudni, hogy vajon lesz-e ebből valamilyen hátrányom az erekció, a tesztoszteron vagy a sperma újratermelődés vonatkozásában?”

Száraz orgazmus és retrográd ejakuláció
#kamasz
2010.04.21.

Száraz orgazmus és retrográd ejakuláció

Retrográd ejakulációról akkor beszélünk, ha a sperma az orgazmus során a húgyhólyagba kerül ahelyett, hogy a péniszen át távozna. Így az ejakulátum nem, vagy csak nagyon kevés ondót tartalmaz.