Testi problémák, bőr

#Testi problémák #bőr

276 db cikk a témában

#antioxidáns
2014.03.24.

Antioxidánsok: nagy mennyiségben árthatnak az izmainknak

A C- és E-vitamin fogyasztása előnyére válik szervezetünknek, egészen addig, amíg túlzásba nem visszük a bevitelt. Onnantól kezdve ugyanis vérünk oxigénszállítását akadályozzák, s az egésznek izmaink isszák meg a levét.

#bőrápolás
2014.03.14.

Bőrápolási tévhitek

Rengeteg bőrápoló terméket találhatsz a boltok polcain, ám honnan tudod, hogy melyik a legjobb neked? Segítünk, leleplezzük a leggyakoribb bőrápolással kapcsolatos mítoszokat.

#korpás fejbőr
2014.03.06.

Hajhullást bőratka is okozhat

Tavasszal a fésülködés és hajmosás során elvesztett hajszálak mennyisége ijesztően megszaporodhat.

#testápolás
2014.03.01.

Fürdősó receptek

Selymes bőr, babaarc, üdeség: kevés jobb dolog létezik, mint egy kád forró vízben relaxálni egy fárasztó nap után vagy hétvégén. Mindez megfejelve egy házilag pillanatok alatt elkészített fürdősóval... Próbáld ki a hétvégén!

#akne
2014.02.20.

Hogyan lesz szép a bőröm? Tippek és tanácsok

Az egyik leggyakoribb bőrbetegség az aknés megbetegedés. Bár a tévhit a tinik "betegségének" tulajdonítja, nem feltétlen csak ez a korosztály a veszélyeztetett. A bőr ezen betegsége kezelhető, és meg is előzhető.

#elpirulás
2014.02.16.

Kivédhetetlen az elpirulás?

Az elpirulók többsége szívesen megszabadulna ettől a „szokásától”, ám a kivörösödés ördögi körként működik: minél inkább koncentrálunk arra, hogy ne piruljunk el, arcunk attól élénkebb árnyalatot vesz fel. Mit tehetünk?

#arcpakolás
2014.02.08.

Ínycsiklandozóan gyümölcsös arcpakolások!

Ínycsiklandozó banán, eper, avokádó. Kezdesz megéhezni? A bőrödet se hagyd táplálék nélkül! Gyümölcsös arcpakolásokat gyártani jó móka. Ráadásul a gyümölcsökben és a többi hozzávalóban lévő természetes olajok segítenek a bőrödnek, hogy visszanyerje egészségét.

#heg
2014.01.12.

Hogyan előzzük meg a növekedési hegek kialakulását?

A pirosas-lilás csíkok akkor jelennek meg, amikor a bőr a normálisnál jobban megnyúlik, növekedési heget hagyva maga után. A növekedési hegek gyakoriak az olyan testrészeken, amik gyorsan nőnek, például a combodon, melleden, csípődön, fenekeden.

#arc
2013.12.19.

A piros arc vonzó

Az élénk arcszín nem csak életerőt sugároz, hanem az emberek többsége szerint egyenesen szexinek számít. Az arc ilyen árnyalata a vér magas oxigéntartalmával érhető el. Egyszerű tehát a feladat: irány a friss levegő egy kiadós testmozgás erejéig!

#injekció
2013.12.02.

5 tipp, hogy túléld a szurikat

Félsz az injekcióktól? Nem vagy egyedül! Sok ember retteg tőlük. Ha legközelebb, ha a dokid megkér, hogy húzd fel az inged ujját, próbáld ki az alábbi tippeket.

#fájdalom
2013.11.26.

A rejtélyes fájdalom

Mindenki érzett már fájdalmat, de valószínűleg csak kevesek gondolkoztak el azon, hogy például miért a lábuk fáj, ha a gerincükkel van probléma, miért nem veszik észre a focisták meccs közben, hogy megsérülnek, és miért fáj az egyik embernek sokkal jobban az, ami a másiknak meg sem kottyan? A fájdalom természetéről dr. Nagy Ildikó, neurológus beszélt.

#smink
2013.11.22.

Smink vagy maszk?

Hatodik osztály környékén kezdtem észrevenni valamit: természetellenesen hosszú, dús szempillák, vastag alapozó és fénylő ajkak. Ezeket az erősen sminkelt arcokat az osztályomban láttam. Kik ezek a korombeli lányok, akik úgy sminkelik magukat, mint a felnőtt nők?

#vitamin
2013.11.20.

Mit egyél, hogy szebb legyél?

Minden, amit megeszel hatással lehet a bőrödre. Ha egészségesen táplálkozol, sportolsz, a káros szenvedélyeket kerülöd, az is éppúgy meglátszik a bőrödön, mintha homlokegyenest az ellenkezőjét csinálnád. Bizony, a bőröd rengeteg dologról árulkodik. Ahhoz, hogy szép legyen és minél később kezdődjenek az öregedési folyamatok, a bőrödet belülről is táplálnod kell.