Testi problémák, bőr

#Testi problémák #bőr

275 db cikk a témában

#napozás
2012.04.28.

A napozás előnyei és hátrányai

Nyárias meleget és rengeteg napsütést jósolnak a meteorológusok a hosszú hétvégére. Ideje hát feltöltetni a szervezetünk D-vitamin-készleteit, de mint minden mást, ezt sem érdemes túlzásba vinni.

Így készülj fel a tetoválásra
#tetoválás
2012.03.08.

Így készülj fel a tetoválásra

Mit érdemes átgondolni egy tetoválás elkészítése előtt? Milyen egy megbízható tetováló szalon? Hogy kell gondozni a frissen készült „képet”?

#tulsúly
2012.01.20.

A nagyobb fenék egészséges?

A zsírszöveteket a legtöbb esetben negatív összefüggésekben emlegetjük. Ám a fenékre, csípőre, vagy combokra telepedett mérsékelt mennyiségű felesleg megelőzheti a szív- és érrendszeri megbetegedések, valamint a cukorbetegség kialakulását – állítják brit kutatók. A jótékony hatás a hasi zsírpárnáktól azonban már egyáltalán nem várható!

#akne
2011.11.09.

Az akné lelki hatása: van, aki öngyilkos akar lenni

Volt már nagy pattanás az álladon vagy a homlokodon? Majdnem mindenkinek volt, különösen az aknéra hajlamos tinédzser években. Igazából valószínűleg senki sem veszi észre azt a kis vörös pöttyöt, de számodra olyan, mintha egy nagy neon jel lenne a fejeden, és azt üzenné: IDE NÉZZ!

#borotva
2011.10.09.

Férfiak a tükör előtt

Míg nagyapáink tisztasági csomagja mindössze egy szappanból és borotválkozó készletből állt, a mai világ megköveteli a fiúktól is, hogy odafigyeljenek magukra és ápoltak legyenek.

#testszag
2011.09.17.

A kellemetlen testszag

Föltetted már magadnak azt a kérdést, hogy az elmúlt 13 évben miként tudtál dezodor nélkül élni?

#borotva
2011.08.17.

Borotválkozási tippek tinilányoknak

Olyan helyeken is szőr nő, ahol eddig még nem tapasztaltad? Ez csak annyit jelent, hogy elérted a pubertáskort. A megnövekedett hormonmennyiség (androgén) felelős a lábadon, a hónaljadban és az ágyékod környékén megjelenő sötét szőrzetért.

#hegtetoválás
2011.07.26.

Hegtetoválás, tündefül: bizarr testszépítés

A régebben meghökkentőnek számító hagyományos tetoválások vagy a piercingek (testékszerek) látványa mára általánossá vált. Van kevésbé elterjedt technika is, mint például a hegtetoválás.

#szolárium
2011.07.04.

Nem menő a szolibarna bőr

Az orvosi figyelmeztetés és a várható következmények ellenére továbbra is hódítanak a barnítás különböző formái a lányoknál, pedig a fokozott ultraibolya sugárzás könnyen bőrrákot okozhat.

#tetoválás
2011.06.27.

Tinik és a tetkó

A Vöröskereszthez igyekszel, hogy vért adj? Ha épp a múlt héten tetováltattál, fordulj meg, és indulj el szépen hazafelé. Ugyanis körülbelül egy évet kell várnod a tetoválás után, hogy újra vért adhass. Bocsi.

#mell
2011.06.10.

Mellnagyobbítás ballagásra: az új őrület

Egyre több amerikai tini kér mellimplantátumot ajándékként a 16. szülinapjára vagy ballagásra, érettségire. A felmerülő egészségügyi kockázatokkal és veszélyekkel azonban mit sem törődnek - derült ki egy nemrégiben végzett felmérés során.

#plasztika
2011.05.16.

Tizenévesek kés alatt

Egyre több tinédzser fekszik plasztikai sebész kése alá, a beavatkozásokat azonban csak alapos indokkal szabad elvégezni. Dr. Kathó Jenő, az Oxygen Medical plasztikai sebésze az orvosok felelősségéről és a beavatkozások hatásairól beszélt.

#marihuána
2011.04.16.

Megéri? A marihuána hererákot okozhat!

A hererák az egyik leggyakrabban előforduló daganatos megbetegedés a fiatal férfiak körében, csak Nagy-Britanniában évente 2000 új esetet regisztrálnak. A megbetegedések aránya Európában és Észak-Amerikában jelentősen nagyobb, mint a világ többi részén, és folyamatos növekedést mutat.

#napfény
2011.04.14.

Veszélyesek-e a fényvédő termékek?

Nemrégiben felröppentek bizonyos hírek a fényvédő termékek biztonságáról. A témában felmerülő kérdésekre dr. Boros-Gyevi Márta, az Oxygen Medical bőrgyógyász-kozmetológusa válaszol.