Hölgynaptár
#Testi problémák

Új dizájn és még több hasznos funkció - Megújult a Hölgynaptár alkalmazás!

2017.10.19.
1 perces olvasási idő

Elfelejtetted bevenni a fogamzásgátló tablettád? Nem emlékszel az utolsó menstruációd kezdőnapjára? Megfeledkeztél a recept kiváltásáról vagy épp az éves szűrővizsgálat idejéről?

Hosszú ideje hasonló kérdésekben segít a most kívül-belül is megújult Hölgynaptár© alkalmazás. Ha már korábban megkedvelted és használtad is az appot, akkor az új verziót még jobban fogod szeretni. Ha pedig még nem találkoztál vele, most megtudhatod, miért éri meg használni!

Miért jelenthet segítséget a Hölgynaptár a mindennapok során?

  • A beállítások segítségével személyre szabható aszerint, hogy melyek a számodra legfontosabb funkciók.
  • A főképernyőn a jól ismert Naptár, Valós súly és Emlékeztetők mellett megjelenik a következő ciklus és emlékeztető időpontja. Ezáltal könnyebben megszervezheted programjaid, nyaralásod, hiszen elég csak az app főképernyőjére pillantanod.
  • A megújult naptár funkció és a grafikus nézet segítségével nyomon követheted a menstruációs tüneteid alakulását, megkönnyítve ezzel kezelőorvosod dolgát.
  • Az új verzióban a fogamzásgátló eszközökön (tabletta, tapasz, hüvelygyűrű, injekció) kívül más gyógyszerek és készítmények (pl. fájdalomcsillapítók, vitaminok), illetve a mióma gyógyszeres kezelése is rögzíthető a naptárban, vagy automatikusan ütemezhető emlékeztetők is beállíthatók ezekhez kapcsolódóan.
  • Nyomon követheted emellett a testsúlyod, valamint BMI értéked változását a Valós súly menüpont alatt, így hosszú távon is megfigyelheted elért eredményeidet.
  • Az alkalmazásban rögzített adataidat, tüneteidet könnyedén továbbíthatod orvosod részére, akinek ez nagy segítség lehet egy kezelés nyomon követése vagy egy egyszerű vizsgálat során.

A Hölgynaptár© alkalmazás új, magyar nyelvű verziója ingyenesen elérhető az App Store-ban és a Google Play-en.