Főoldal / TEST / Új dizájn és még több hasznos funkció - Megújult a Hölgynaptár alkalmazás!
  2017-10-19

Új dizájn és még több hasznos funkció - Megújult a Hölgynaptár alkalmazás!

Elfelejtetted bevenni a fogamzásgátló tablettád? Nem emlékszel az utolsó menstruációd kezdőnapjára? Megfeledkeztél a recept kiváltásáról vagy épp az éves szűrővizsgálat idejéről?

Hosszú ideje hasonló kérdésekben segít a most kívül-belül is megújult Hölgynaptár© alkalmazás. Ha már korábban megkedvelted és használtad is az appot, akkor az új verziót még jobban fogod szeretni. Ha pedig még nem találkoztál vele, most megtudhatod, miért éri meg használni!

- hirdetések -

Miért jelenthet segítséget a Hölgynaptár a mindennapok során?

 • A beállítások segítségével személyre szabható aszerint, hogy melyek a számodra legfontosabb funkciók.
   
 • A főképernyőn a jól ismert Naptár, Valós súly és Emlékeztetők mellett megjelenik a következő ciklus és emlékeztető időpontja. Ezáltal könnyebben megszervezheted programjaid, nyaralásod, hiszen elég csak az app főképernyőjére pillantanod.
   
 • A megújult naptár funkció és a grafikus nézet segítségével nyomon követheted a menstruációs tüneteid alakulását, megkönnyítve ezzel kezelőorvosod dolgát.
   
 • Az új verzióban a fogamzásgátló eszközökön (tabletta, tapasz, hüvelygyűrű, injekció) kívül más gyógyszerek és készítmények (pl. fájdalomcsillapítók, vitaminok), illetve a mióma gyógyszeres kezelése is rögzíthető a naptárban, vagy automatikusan ütemezhető emlékeztetők is beállíthatók ezekhez kapcsolódóan.
   
 • Nyomon követheted emellett a testsúlyod, valamint BMI értéked változását a Valós súly menüpont alatt, így hosszú távon is megfigyelheted elért eredményeidet.
   
 • Az alkalmazásban rögzített adataidat, tüneteidet könnyedén továbbíthatod orvosod részére, akinek ez nagy segítség lehet egy kezelés nyomon követése vagy egy egyszerű vizsgálat során.

A Hölgynaptár© alkalmazás új, magyar nyelvű verziója ingyenesen elérhető az App Store-ban és a Google Play-en.