haj
#Testi problémák

Melyik hajszín illik hozzád?

2014.04.21.
1 perces olvasási idő

Szeretnéd valamivel feldobni a kinézeted? Hajfestésen gondolkodsz, de nem találtad még meg az ideális színt? Segítünk eldönteni, mi áll igazán közel hozzád, persze csak ha nem a feltűnésre vágysz.

Ha az eredeti hajszíned fekete

Ajánlott: Amennyiben olajszínű a bőrtípusod, akkor neked minden sötét árnyalat jól áll, még az éjfekete is. A fekete a déli típusú lányoknak áll igazán jól. A vörösök közül a burgundit, a violaszínt vagy a borókát válaszd. Ha vörös rúzst használsz hozzá, még dögösebb lesz a megjelenésed, de a szemöldöködet se felejtsd hasonló színre festeni.

Nem ajánlott: A szőkés árnyalatok ki vannak zárva! De még a melegbarnával sem lenne túl szép az összkép, túlságosan világítana a bőröd.

Ha az eredeti hajszíned szőke

Ajánlott: Amennyiben az arcod világos, porcelánszínű, akkor neked a tökéletes választás a hamvasszőke árnyalatok. Azonban ha sápadtabb az arcszíned, akkor a mézszínűt vagy a szalmaszínűt alánjuk.

Nem ajánlott: Kerüld a sötét színeket, mert az amúgy is halovány arcszínedet még tovább halványítaná. Nem jó választás a fekete, a sötétkék, és a viola sem.

Ha az eredeti hajszíned barna

Ajánlott: Mindenképpen maradj azoknál a színeknél, ami nem üt el annyira a hajad eredeti színétől. Ha ehhez a típushoz tartozol, valószínű, hogy bronzos, esetleg barackszínű a bőröd. Jól fognak állni a meleg színek, a mélybarna, a muskotályos színek, de még a fekete is. Ezek a színek jobban kiemelik majd az arcod és a szemed.

Nem ajánlott: A hidegebb színek, a szőke árnyalatai, és az intenzívebb vörös színek.

(Forrás: Fókuszban a Nő)