Táplálkozás, vitamin

#Táplálkozás #vitamin

96 db cikk a témában

#táplálékkiegészítő
2015.07.15.

Mire jók a táplálékkiegészítők?

Sokan bíznak a különböző táplálékkiegészítő bogyókban, pezsgőtablettákban, pedig ezek se jók mindenre. Milyen esetben és hogyan használhatjuk őket nyugodtan, és mikor érdemes orvoshoz fordulni?

#turmix
2015.07.05.

A legfinomabb nyári turmixok

Egyszerű, gyors, praktikus receptek a vitamindús, édes élvezetekhez! Fogyaszd reggelire, desszertként vagy akár két étkezés között.

#ételek
2015.06.30.

Ételek, melyek védik a bőrödet

Akár hiszed, akár nem, létezik néhány olyan étel, amely kis mértékben védi a bőrödet a nap káros sugaraitól. A napvédelem összefüggésben áll az étele antioxidáns tartalmával. A növények antioxidánst termelnek, hogy megvédjék magukat a környezeti hatásoktól, például a hőtől.

#egészséges étel
2015.06.22.

A 28 legegészségesebb étel

Tele vannak vitaminokkal, ásványi anyagokkal és más kívánatos vegyületekkel, ráadásul csökkentik a szívbetegség, cukorbetegség és a daganatok kialakulásának kockázatát is. A 28 legegészségesebb étel között biztos te is megtalálod a kedvenceidet!

#ital
2015.05.19.

Mit igyál és mit ne, ha diétázol?

Sokszor halljuk azt, hogy milyen ételeket érdemes enni fogyókúra alatt. De mi a helyzet az italokkal? Nem figyelünk rájuk eléggé, pedig sok plusz kalóriát és zsírt vihetünk be velük a szervezetünkbe.

Olívaolaj: alkalmas-e sütéshez?
#olíva
2015.05.17.

Olívaolaj: alkalmas-e sütéshez?

Az olívaolaj jóízű és egészséges. Mégis, ha magas hőmérsékletre hevítjük, káros anyagok szabadulnak fel belőle.

#antioxidáns
2015.05.01.

Okosodj finomságokkal!

A csokoládé boldoggá tesz, de mi a helyzet a spenóttal vagy a lazaccal? A különböző ételek különböző hatással vannak az emberi szervezetre.

#protein
2015.03.27.

A jó öreg protein

A fehérje segíthet a nem kívánt kilók leadásában, valamint abban is, hogy a gyomrodat teletömd. De fontos, hogy a megfelelő mennyiségű és megfelelő fajta proteint fogyaszd, hogy egészségügyileg is profitálj belőle.

#haj
2015.02.18.

10 élelmiszer, amely ápolja a hajadat

A dús hajzuhatag minden ember álma, de sajnos vannak, akik hajlamosak a kopaszodásra, míg másoknak vékony szálakat szánt a genetika. Viszont néhány élelmiszer rendszeres fogyasztásával túljárhatsz a természet eszén, és megtarthatod, szépítheted, ami a fejeden van!

#influenzás
2015.02.12.

Mit együnk, ha influenzásak vagyunk?

Miközben az influenzától szenvedsz, azon gondolkozol, hogy vajon van olyan étrend, ami segít a gyógyulásban, létezik influenza-diéta?

#tészta
2015.02.10.

Tények a tésztáról

A tészta a rost és az összetett szénhidrátok kiváló forrása. Most pedig jöjjön pár táplálkozási tény, amely segíthet, hogy továbbra is élvezd ezt a közkedvelt ételt.

#egészséges táplálkozás
2015.01.27.

Egészséges élelmiszerek, egészségünk érdekében

Aki azt állítja, hogy az egészséget nem lehet megvenni, nagyot téved. A titok nyitja: tudni kell, mit vesz meg az ember. Ha megveszel egy, vagy akár több terméket is az alábbi vásárlólistáról, már jó úton haladsz az egészséges életmód felé.

Pattanások ellen egészséges étrend
#pattanás
2015.01.16.

Pattanások ellen egészséges étrend

Az étrend jelentős mértékben befolyásolja a pattanások kialakulását. Az azonban egyéntől függ, hogy ki mire hogyan reagál. Egyesek például a csokitól, míg mások az olajos magvaktól lesznek pattanásosak.

#egészséges étel
2014.12.13.

Evéssel versenyben tarthatod az elméd

Szoktál igazán éhes lenni a nap folyamán? Ettél már valaha annyit, hogy teltnek vagy túltelítettnek érezted magad? Ez nem helyes. Gondolkodj el arról, mikor és mennyit egyél, ami segíthet a lehető legjobban érezni magadat.

#életmód
2014.12.01.

Egy kamasz lány, aki bebizonyítja, az életmódváltás igenis lehetséges

"Sokan nehezen hiszik el, hogy nem azért eszek salátát vacsorára és zabkását reggelire, mert ezt kell, hanem mert ezt kívánom. Szerintem csak hozzáállás kérdése. Az életmódváltás igenis lehetséges." - véli Gökler Krisztina, egy húsz éves kamasz lány, aki három évvel ezelőtt úgy döntött, változtat az életén, és azóta másokat is erre motivál.