nyári szünet
#Szülőknek

Nyári programok tiniknek: 5. hét

2015.08.13.
1 perces olvasási idő

Még néhány hét hátravan a nyárból, amit a lehetőségekhez mérten érdemes alaposan kihasználni. A forró napokra jól jöhet egy saját készítésű jeges tea, de megunt ruhadarabjaikat is átalakíthatják csemetéjével. Lássunk néhány közös programot!

Csinálják meg: hűsítő jeges tea

A nyár kedvencévé válhat a jeges tea, amelyet egyszerűen fel lehet dobni azzal, hogy különböző ízű tea filterrel készítjük el. Ha reggel előkészítik, majd kínálhatják a vacsorához.

Hozzávalók:

  • 2 literes kancsó
  • 4 tea filter
  • 1,5 liter hideg víz

Elkészítés:

Tegyék a filtereket a kancsóba, adjanak hozzá 1,5 liter hideg vizet, majd keverjék össze. Tegyék ki a napra 2-3 órára, vagy amíg elég erős nem lesz, majd szedjék ki belőle a tea filtereket, majd fogyasszák jéggel.

Tanítsa meg, hogyan: spórolás a vízzel

A mi gyerekeink zöldebb világban élnek. Többet és többet tanulnak a természetvédelemről és meg is értik azt. Itt megtalálja, hogy Hogyan spórolhat a vízzel. Valamint, hogy zuhanyzás közben hogyan takarékoskodhatnak.

Menjenek ki a szabadba: mini golfozzanak

Fogjon össze a szülőkkel, és hívják ki a gyerekeket egy szórakoztató versenyre. Akár összegyűjtheti a különböző mini golf meccsprogramokat, kiemelve a házibajnokságokat.

Csinálják meg (DIY): leggingsből topot

A cicanadrágokból mára már minden lány szekrényében van pár példány: színes, mintás, hosszú, rövid, vastag anyagú vagy lengébb. Íme, egy villámgyors tipp, amivel néhány pillanat alatt új értelmet nyerhet a megunt ruhadarab. Nézd meg, hogyan: Leggingsből topot

(KamaszPanasz - S.A.)