Vágyak, homoszexualitás

#Vágyak #homoszexualitás

14 db cikk a témában

+18 Az oldal nyíltan foglalkozik a szexualitással, megtekintése 18 éven aluliaknak nem ajánlott.
#meleg
2021.06.02.

Lehet, hogy meleg vagyok?

Kamaszkorban rengeteg testi-lelki változáson mennek át a fiatalok, amelyeket feldolgozni és a helyükön kezelni bizony időnként nagy kihívást jelent. Az egyik legnagyobb újdonság a tinik életében a szexualitás beszivárgása a mindennapi életbe. Napjainkban sok – és egyre több - serdülőben merül fel a kérdés: „Vajon melyik nemhez vonzódom?”

#szex
2020.08.23.

Szexuális vonzódások

Mindegyikünknek vannak a szexualitással kapcsolatos érzései, és ez így természetes. Életünk során ezek az érzések változnak, fejlődnek, gyerekkorunktól a serdülőkoron keresztül egészen a felnőttkorig, mindvégig meghatározóak maradnak.

#meleg vagyok
2017.02.23.

Coming out - Kételkednek benned?

Hány évesnek kell lenned ahhoz, hogy felismerd a szexuális irányultságodat? Hat? Tizenöt? Tizenegy? Az igazság az, hogy ez esetenként változik.

#szex
2015.11.19.

Szex és érzelmi viharok

A szex egy nagyon intenzív, személyes tapasztalat lehet. Váratlan érzéseket hozhat felszínre, de néha kellemetlenné is válhat.

#homoszexuális
2015.09.29.

Homoszexuális hajlam

A homoszexuális hajlammal kapcsolatban nagyon kevesen mernek kérdéseket feltenni. Sok serdülőt és fiatalt érint valamilyen formában, mégis félve hozzák szóba. Talán azért, mert már egy egyszerű kérdés magában hordozza a félelmet, hogy elítélik a többiek.

#beszélgetés
2014.07.12.

Készülj fel szóban a szexre!

A legjobb tipp, ami adható azoknak, akik késleltetni akarják a szexuális élet elkezdését – de nem tudják, hogyan álljanak ellen a kísértésnek –, hogy legyenek felkészültek.

#homoszexuális
2011.12.08.

Homoszexualitás: élmények, külsőségek, álmok

Korábbi cikkünkben már írtunk róla, hogy a szexuális vágyak legalább annyira irányulhatnak az ellenkező nem, mint az azonos nem felé. Egy bizonyos szexuális hajlammal születünk, melynek egyik véglete a heteroszexualitás, a másik pedig a homoszexuális irányultság, a kettő között biszexualitásról beszélhetünk.

#szex
2011.08.22.

Meleg vagyok, azt hiszem

Kedves szakértő! Azt hiszem, meleg vagyok, ugyanis a saját nememhez vonzódom. A pubertást már korán elkezdtem, 9-10 éves koromban és már nemi szőrzetem is van. Nem tudom, hogy mit kezdjek ezzel a helyzettel. Kérem, segítsen! (Bence, 12)

#szexuális orientáció
2011.04.07.

Szexuális orientáció

A hormonális és testi változások nyomán a pubertáskorban felerősödnek a szexuális energiák, a kamaszokat a nemiséggel kapcsolatos gondolatok, fantáziák, kérdések fokozottan foglalkoztatják.

#homoszexualitás
2011.03.12.

Homoszexualitás, homofóbia, álházasság

Napjainkban is heves viták tárgyát szokta képezni az azonos neműek egymás közötti testi-lelki barátsága, amely a társadalomból mindig is elutasító, eltaszító reakciót váltott ki. Számos kutatás volt már e témában, de konkrét okot - hogy valaki miért vonzódik az azonos nemű társához -, még eddig nem tudtak felmutatni.

#szex
2010.07.21.

Nem tudom eldönteni, melyik nemhez vonzódom igazából

"16 éves fiú vagyok, és nem tudom eldönteni, hogy melyik nemhez vonzódom. Lehet, hogy meleg vagyok, de lehet, hogy nem. Inkább a fiúk érdekelnek, a lányok kevésbé, sőt nem is nagyon. Tudnának ebben segíteni?" A KamaszPanasz Szakértő válaszol rovatából.