#Vágyak #homoszexualitás

15 db cikk a témában

+18 Az oldal nyíltan foglalkozik a szexualitással, megtekintése 18 éven aluliaknak nem ajánlott.
Szüzesség: csak semmi stressz!
#szüzesség
2021.08.12.

Szüzesség: csak semmi stressz!

Szüzesség. Miért ébreszt ez a szó annyi emberben stresszt? Szinte mindenki aggódik, hogy mikor és hogyan veszítse el, de miért számít ez annyira? Ha lány vagy, és hamar megtörtént, akkor lecafkáznak, de fiúként ugyanez vagány dolog. A kettős mérce mindenkit zavar, és egyaránt szorongással tölti el a lányokat és fiúkat is.

#meleg
2021.06.02.

Lehet, hogy meleg vagyok?

Kamaszkorban rengeteg testi-lelki változáson mennek át a fiatalok, amelyeket feldolgozni és a helyükön kezelni bizony időnként nagy kihívást jelent. Az egyik legnagyobb újdonság a tinik életében a szexualitás beszivárgása a mindennapi életbe. Napjainkban sok – és egyre több - serdülőben merül fel a kérdés: „Vajon melyik nemhez vonzódom?”

#szex
2020.08.23.

Szexuális vonzódások

Mindegyikünknek vannak a szexualitással kapcsolatos érzései, és ez így természetes. Életünk során ezek az érzések változnak, fejlődnek, gyerekkorunktól a serdülőkoron keresztül egészen a felnőttkorig, mindvégig meghatározóak maradnak.

#meleg vagyok
2017.02.23.

Coming out - Kételkednek benned?

Hány évesnek kell lenned ahhoz, hogy felismerd a szexuális irányultságodat? Hat? Tizenöt? Tizenegy? Az igazság az, hogy ez esetenként változik.

#szex
2015.11.19.

Szex és érzelmi viharok

A szex egy nagyon intenzív, személyes tapasztalat lehet. Váratlan érzéseket hozhat felszínre, de néha kellemetlenné is válhat.

#homoszexuális
2015.09.29.

Homoszexuális hajlam

A homoszexuális hajlammal kapcsolatban nagyon kevesen mernek kérdéseket feltenni. Sok serdülőt és fiatalt érint valamilyen formában, mégis félve hozzák szóba. Talán azért, mert már egy egyszerű kérdés magában hordozza a félelmet, hogy elítélik a többiek.

#beszélgetés
2014.07.12.

Készülj fel szóban a szexre!

A legjobb tipp, ami adható azoknak, akik késleltetni akarják a szexuális élet elkezdését – de nem tudják, hogyan álljanak ellen a kísértésnek –, hogy legyenek felkészültek.

#homoszexuális
2011.12.08.

Homoszexualitás: élmények, külsőségek, álmok

Korábbi cikkünkben már írtunk róla, hogy a szexuális vágyak legalább annyira irányulhatnak az ellenkező nem, mint az azonos nem felé. Egy bizonyos szexuális hajlammal születünk, melynek egyik véglete a heteroszexualitás, a másik pedig a homoszexuális irányultság, a kettő között biszexualitásról beszélhetünk.

#szex
2011.08.22.

Meleg vagyok, azt hiszem

Kedves szakértő! Azt hiszem, meleg vagyok, ugyanis a saját nememhez vonzódom. A pubertást már korán elkezdtem, 9-10 éves koromban és már nemi szőrzetem is van. Nem tudom, hogy mit kezdjek ezzel a helyzettel. Kérem, segítsen! (Bence, 12)

#szexuális orientáció
2011.04.07.

Szexuális orientáció

A hormonális és testi változások nyomán a pubertáskorban felerősödnek a szexuális energiák, a kamaszokat a nemiséggel kapcsolatos gondolatok, fantáziák, kérdések fokozottan foglalkoztatják.

#homoszexualitás
2011.03.12.

Homoszexualitás, homofóbia, álházasság

Napjainkban is heves viták tárgyát szokta képezni az azonos neműek egymás közötti testi-lelki barátsága, amely a társadalomból mindig is elutasító, eltaszító reakciót váltott ki. Számos kutatás volt már e témában, de konkrét okot - hogy valaki miért vonzódik az azonos nemű társához -, még eddig nem tudtak felmutatni.

#szex
2010.07.21.

Nem tudom eldönteni, melyik nemhez vonzódom igazából

"16 éves fiú vagyok, és nem tudom eldönteni, hogy melyik nemhez vonzódom. Lehet, hogy meleg vagyok, de lehet, hogy nem. Inkább a fiúk érdekelnek, a lányok kevésbé, sőt nem is nagyon. Tudnának ebben segíteni?" A KamaszPanasz Szakértő válaszol rovatából.