Főoldal / SZEX  / homoszexualitás
Szex szótár >>

SZEX homoszexualitás kategória (25)

+16
Oldalunk nyíltan foglalkozik a szexualitással. Cikkeink olvasása 16 éven felülieknek ajánlott!
Ha nem úgy megy a dolog, mint kéne, akkor nem árt utánanézni, mik lehetnek az okok, és mi a megoldás, hogy szexuális vágyaid újra szárnyaljanak.
2021-12-19
Szüzesség. Miért ébreszt ez a szó annyi emberben stresszt? Szinte mindenki aggódik, hogy mikor és hogyan veszítse el, de miért számít ez annyira? Ha lány vagy, és hamar megtörtént, akkor lecafkáznak, de fiúként ugyanez vagány dolog. A kettős mérce mindenkit zavar, és egyaránt szorongással tölti el a lányokat és fiúkat is.
2021-08-12
Kamaszkorban rengeteg testi-lelki változáson mennek át a fiatalok, amelyeket feldolgozni és a helyükön kezelni bizony időnként nagy kihívást jelent. Az egyik legnagyobb újdonság a tinik életében a szexualitás beszivárgása a mindennapi életbe. Napjainkban sok – és egyre több - serdülőben merül fel a kérdés: „Vajon melyik nemhez vonzódom?”
2021-06-02
A pánszexuális kifejezés sokféleképpen definiálható, de általánosságban azt jelenti, hogy valaki nemétől és szexuális irányultságától függően képes vonzódni akárkihez.
2020-12-05
Mindegyikünknek vannak a szexualitással kapcsolatos érzései, és ez így természetes. Életünk során ezek az érzések változnak, fejlődnek, gyerekkorunktól a serdülőkoron keresztül egészen a felnőttkorig, mindvégig meghatározóak maradnak.
2020-08-23
Ha bármit először próbálsz ki, az idegesség, a bizonytalanság, és az izgatottság furcsa érzései kavaroghatnak benned. A szeretkezéssel sincs ez másképp. Nem jósolhatod meg előre, milyen lesz, de javíthatod az esélyeket, ha jól meggondolod, hogy kivel, mikor és hogyan szeretnéd, hogy megtörténjen.
2019-10-06
Neked is ismerős lehet a szitu: az együttlét után párod egyszerűen elalszik, ahelyett, hogy odabújna hozzád, és megsimogatna. Felmerül a kérdés: miért?
2019-09-19
A behatolással járó, védekezés nélküli szex során nagy a veszélye annak, hogy szexuális úton terjedő fertőzést (STD) kapj el. Az óvszer védelmet nyújt a HIV ellen, valamint csökkenti egyéb STD-k kockázatát.
2018-04-07
Hány évesnek kell lenned ahhoz, hogy felismerd a szexuális irányultságodat? Hat? Tizenöt? Tizenegy? Az igazság az, hogy ez esetenként változik.
2017-02-23
A nemi erőszakról az emberek nagy részének a nők jutnak az eszükbe. Ez azonban egy rossz beidegződés. Mindent „bekeretezünk” és nem igazán nézünk körbe. Ugyanis a nőknek számtalan forrásuk és alkalmuk lehet, hogy meg tanuljanak védekezni ezek ellen. Mindig a nők sérüléseiről, vagy a nőkről beszélünk, pedig sokkal több figyelmet kéne fordítani a férfiak sebeire és sérüléseire!
2016-07-11
A szex egy nagyon intenzív, személyes tapasztalat lehet. Váratlan érzéseket hozhat felszínre, de néha kellemetlenné is válhat.
2015-11-19
A homoszexuális hajlammal kapcsolatban nagyon kevesen mernek kérdéseket feltenni. Sok serdülőt és fiatalt érint valamilyen formában, mégis félve hozzák szóba. Talán azért, mert már egy egyszerű kérdés magában hordozza a félelmet, hogy elítélik a többiek.
2015-09-29
A legjobb tipp, ami adható azoknak, akik késleltetni akarják a szexuális élet elkezdését – de nem tudják, hogyan álljanak ellen a kísértésnek –, hogy legyenek felkészültek.
2014-07-12
Van egy új barátnőm, arra kért, mielőtt bármibe is kezdünk, menjünk el HIV-szűrésre, ő így szokta minden új kapcsolatában, úgymond tiszta lappal indul. Mit tehettem? Felkerestem az ÁNTSZ rendelőjét, és kértem egy vérvételt. Érthető is a félelme, soha nem látott számban regisztráltak tavaly új HIV-fertőzötteket hazánkban.
2014-05-02
Korábbi cikkünkben már írtunk róla, hogy a szexuális vágyak legalább annyira irányulhatnak az ellenkező nem, mint az azonos nem felé. Egy bizonyos szexuális hajlammal születünk, melynek egyik véglete a heteroszexualitás, a másik pedig a homoszexuális irányultság, a kettő között biszexualitásról beszélhetünk.
2011-12-08
<<  1 2  >>