Receptek, zöldség

#Receptek #zöldség

141 db cikk a témában

#vegetáriáns
2013.07.08.

Vadas karfiol epebetegeknek

Sokallod már a sok húst, egy kis zöldségre vágysz? Ebben a receptben megtalálod a gyógyírt, húsmentes, csak karfiolt és leveszöldséget kell felhasználnod az elkészítéséhez. Vegetáriánusoknak és epebetegeknek is ajánljuk.

#fűszeres paradicsomleves
2013.06.25.

Fűszeres paradicsomleves cukorbetegeknek

Egyik legelterjedtebb és legegészségesebb zöldségünket, a paradicsomot számtalan formában lehet elkészíteni. Cikkünkben azt mutatjuk be, hogy hogyan tudod könnyedén összeütni egy kellemes, fűszeres leves formájában. Fakanalat a kézbe!

#recept
2013.06.19.

Szárnyas cukkini gyomorfekélyeseknek

A nagy nyári melegben ki ne vágyna gyorsan és könnyen elkészíthető, frissítő, könnyű ételre? Próbáld ki receptünket, hidd el, nem fogsz csalódni! Fogyasszák bátran az allergiások, az epebetegek és a gyomorfekélyesek is.

#saláta
2013.05.29.

Készítsünk zöldsalátát, amit cukorbetegek is fogyaszthatnak!

A tavasz hírnökei már a piacok zöldséges standjain is megjelentek... A saláták alapelemei, a zöldségek szépen lassan elérik a szezonjukat, és a frissen szüretelt termésekből igazán kellemes előételt tudunk varázsolni. Fogyaszthatják cukorbetegek is!

#recept
2013.05.19.

Tejfölös tepsis sültburgonya allergiásoknak

Egy rendkívül átfogó, de annál ízletesebb és finomabb ételkülönlegességgel készültünk. Lisztérzékenységben, allergiában, chron betegségben, és májproblémával küzdők bátran fogyaszthatják.

#recept
2013.05.16.

Sült ravioli cukorbetegeknek

Szinte nincs olyan ember, aki ne rajongana az olasz ételek, tészták iránt. Íme a ravioli, kicsit másképp, cukorbetegeknek is!

#waldorf saláta
2013.04.08.

Waldorf saláta lisztérzékenyeknek

A Waldorf saláta receptje. Lisztérzékenyek, keringési problémákkal, csontritkulással és gyomorfekéllyel küzdők is fogyaszthatják.

#tortilla
2013.03.26.

Spanyol tortilla liszt-és laktózérzékenyeknek

A spanyol konyha egy igazán remek gyöngyszeme: a tortilla. Most ezzel az ételkülönlegességgel kívánunk kedveskedni mindenkinek, és azoknak is, akik lisztérzékenységben vagy laktózérzékenységben szenvednek. Irány a konyha, ragadj kést, fakanat és serpenyőt!