Receptek, zöldség

#Receptek #zöldség

141 db cikk a témában

#főzelék
2014.08.06.

Sárgarépa főzelék cukorbetegeknek

Még mindig nem tudsz fütyülni? Próbálkozz tovább az alábbi főzelékünkkel! Bátran próbálják ki cukorbetegek, epebetegek, keringési problémákkal küzdők és gyomorfekélyesek is!

#kovász
2014.03.23.

Kovászos uborka lisztérzékenyeknek

Ősszel csalamádét készítünk, de milyen savanyúságot készítsünk, ha melegszik az idő? Kovászos uborkát! Ajánljuk lisztérzékenyeknek, cukorbetegeknek, máj-és keringési problémákkal küzdőknek, laktózérzékenyeknek és vesebetegeknek.

#spenót
2014.03.19.

Spenót cukorbetegeknek

Sokan nem kedvelik a spenótot, pedig számunkra elengedhetetlen vitaminokkal van teli. Végső soron Popeye izmai is ettől dagadnak! Fogyasszák cukorbetegek, gyomorfekélyesek és epebetegek egyaránt!

#pompos
2014.03.18.

Pompos laktózérzékenyeknek

Ki ne szeretné a kenyérlángost, azaz a pompost? Vásárokon, fesztiválokon, pékeknél, szinte mindenhol kapni különféle ízben. Na de azokat fogyaszthatják-e liszt- és laktózérzékenyek, tojásallergiások? A mi receptünk alapján készült pompost mindenki fogyaszthatja.

#tejföl
2014.03.05.

Tejfölös tökfőzelék crohnosoknak

A tökfőzeléket könnyen és gyorsan elkészíthetjük, finom és nagyon egészséges. Kell ennél több? Ráadásul ha alábbi receptünk alapján tejfölösen készíted el, akkor crohnosok, cukorbetegek, epebetegek, gyomorfekélyesek és keringési problémákkal küzdők is fogyaszthatják.

#orosz
2014.02.23.

Orosz hússaláta epebetegek

Nincs kedved vagy időd órákon át főzni? Ha sietsz, akkor kitűnő választás az orosz saláta! Gyors, egészséges és könnyű étel. Ajánljuk epebetegeknek, gyomorfekélyeseknek és lisztérzékenyeknek is.

#joghurt
2014.02.17.

Joghurtos cikóriasaláta crohnosoknak

A cikória télen talán az egyetlen vitaminforrás, amit minden áruházban be lehet szerezni. A vitamindús étrend pedig az egészséges életmód elengedhetetlen része. Ajánljuk fogyasztását lisztérzékenyeknek, keringési problémákkal küzdőknek, crohnosoknak, gyomorfekélyeseknek, csontritkulásosoknak, hasnyálmirigy problémásoknak.

#tej
2014.02.16.

Tejjel készült burgonyakrémleves gyomorfekélyeseknek

Ha egy nagyon egyszerű, ugyanakkor ízletes és laktató levest szeretnél készíteni, akkor az alábbi receptünket neked ajánljuk! Bátran fogyasszák gyomorfekélyesek, epebetegek, lisztérzékenyek, hasnyál- vagy májproblémákkal küzdők egyaránt!

#káposzta
2014.02.11.

Káposztasaláta lisztérzékenyeknek

Télen kevés a vitaminforrás. Miből pótolod a hideg napokon az immunrendszered számára elengedhetetlen anyagokat? Ajánljuk figyelmedbe a káposztasalátát! Fogyasszák bátran keringési problémákkal küzdők, a liszt- és laktózérzékenyek is.

#székelykáposzta. káposzta
2014.01.21.

Székelykáposzta lisztérzékenyeknek

Őrizd a magyar hagyományokat, készítsd el te is a székelykáposztát! Vitamindús, könnyen elkészíthető és laktató étel. Ha alábbi receptünk alapján készíted el, bátran kínálhatod lisztérzékeny vendégeidet is. Jó étvágyat hozzá!

#körözött
2014.01.19.

Körözött cukorbetegeknek

A körözött pirítóssal remek reggelire vagy vacsorára, egyszerűen, gyorsan elkészíthető és nagyon finom. Bátran fogyaszthatják cukorbetegek és lisztérzékenyek egyaránt.

#zöldség
2014.01.09.

Zöldséges rétes három fajta töltelékkel

Zöldégimádó, vegetáriánus vagy vashiányos barátaid látogatnak meg, és nem tudod, mivel kedveskedj nekik? Itt a felmentősereg! Készíts nekik zöldséges rétest! Alábbi receptünkben háromféle töltelék közül választhatod ki a kedvedre valót.

#hal
2014.01.04.

Halsaláta cukorbetegeknek

Gyorsan elkészíthető, egészséges és friss étel? Létezik ilyen! Készítsd el alábbi receptünk alapján a halsalátát, amit lisztérzékenyeknek és cukorbetegeknek egyaránt ajánlunk.