Receptek, zöldség

#Receptek #zöldség

141 db cikk a témában

#brokkoli
2020.08.09.

Brokkolis csirkemell pennével

Meguntad a mindennapi hús-krumpli párost? Próbáld ki az alábbi receptünk alapján a krémes és ínycsiklandó brokkolis csirkemellet pennével. Lisztérzékenyeknek is ajánljuk.

#recept
2019.10.25.

Pikáns rakott egytál cukorbetegeknek

Készíts egy remek egytálételt, melyhez nincs szükség különösebb szaktudásra, csak némi odafigyelés kell hozzá. Cukorbetegek is bátran fogyaszthatják!

#pulyka
2019.03.27.

Pulykahússaláta cukorbetegeknek

Egészségesebben és változatosabban szeretnél étkezni? Egy kis életmódváltásra lenne szükséged? Iktasd be a hétköznapjaid ebébjébe a pulykahússalátát. Csontritkulásosok, cukorbetegek és chronosok is bátran fogyasszák!

#sült
2018.08.18.

Sült spenót vashiányosoknak

Nyári vacsorát készítenél, de kifogytál az ötletekből? Készíts kímélő sült spenótot, melyet akár vashiányosok is fogyaszthatnak!

#gomba
2018.08.17.

Gombás rizs vesebetegeknek

A tökéletes köret izgalmas és finom, épp mint a gombás rizs, egy kis sajttal megbolondítva. Ajánljuk vesebetegeknek, epebetegeknek, crohnosoknak, gyomorfekélyeseknek, hasnyálmirigy- vagy májproblémákkal küzdőknek!

#spenót
2018.08.14.

Spenótsaláta főtt tojással vashiányosoknak

Popeye se véletlenül lett olyan erős, hanem a spenóttól! Fogadd hát meg a mesehős tanácsát és készítsd el alábbi receptünk alapján a spenótsalátát főtt tojással! Külön ajánljuk vashiányosoknak.

#kapor
2018.08.07.

Kapormártás lisztérzékenyeknek

Kapormártással feldobhatjuk húsételeinket illetve tésztához is remekül passzol. Lentebb egy olyan kapormártás receptjét olvashatod, amit egyszerű elkészíteni, emellett lisztérzékenyek is fogyaszthatják

#srárga
2017.08.21.

Spárga saláta epebetegeknek

Mindenkinek ajánlott a spárga fogyasztása, de fogyókúrázóknak és méregtelenítéshez különösen ideális, mivel magas víztartalmú (kb. 95%), kalóriaszegény, könnyen emészthető, vízhajtó, jó hatással van a keringésre, és elősegíti a méreganyagok szervezetből való kiürülését. Ráadásul bővelkedik vitaminokban és ásványi anyagokban! Alábbi receptünket fogyaszthatják vese- és epebetegek, májproblémákkal küzdők, crohnosok és gyomorfekélyesek is.

#zöldség
2017.08.20.

Zöldséges rizs crohnosoknak

A legjobb köret vitamindús, egészséges és nem mellesleg ízletes. Pont ilyen a zöldséges rizs, melyet ha alábbi receptünk alapján készítesz el, akkor fogyaszthatják crohnosok, vesebetegek, liszt- és laktózérzékenyek is.

#lisztérzékeny
2017.08.19.

Pagi tál lisztérzékenyeknek

Ez egy gyorsan és könnyen, félkésztermékekből elkészíthető étel receptje. Lisztérzékenyek is fogyaszthatják.

#spenót
2017.08.18.

Spárga spenótmártással vashiányosoknak

Ha diétázol vagy vegetáriánus vagy, akkor számodra remek és finom étel a spárga spenótmártással. Egyszerű elkészíteni és kifejezetten ajánlott vashiányosoknak.