Receptek, zöldség

#Receptek #zöldség

141 db cikk a témában

#recept
2010.08.22.

Firenzei hal cukorbetegeknek

A halból készült ételek mindig is egészségesek. De nem mindegy, hogy hogyan készítük el őket. Mostani receptünket cukorbetegeknek és vashiányosoknak is ajánljuk!

#lecsó
2010.08.14.

Lecsós palacsinta

A "palacsinta" szó hallatán mindenkinek összefut a nyál a szájában, és valami kellemes nassolásra és desszertre gondol. Mostani receptünkben egy tuti tippet adunk arra, hogy a palacsinta előételnek is kiváló. Lisztérzékenyek is bátran fogyaszthatják, mert rájuk is gondoltunk!

#recept
2010.05.10.

Joghurtos csirke cukorbetegekeknek

Könnyű, finom, gyorsan elkészíthető egészséges vacsinak való, melyet cukorbetegek és csontritkulásban szenvedők is fogyaszthatnak!

#recept
2010.01.12.

Sajtos rakottas cukorbetegeknek

Az alábbi egytálétel könnyen és gyorsan elkészíthető, és vegetáriánusok, epebetegek, gyomorfekélyesek, valamint cukorbetegek is fogyaszthatják.

#recept
2009.11.09.

Rakott gomba

Az alábbi húsmentes, könnyen elkészíthető, ízletes egytálétellel a vegetáriánus konya rajongóinak próbálunk kedveskedni.

#recept
2009.10.26.

Pulykatekercs zöldségcsíkokkal epebetegeknek

Remek őszi recept mindenkinek, aki szereti a hús és zöldségek kombinációját. Ráadásul epebetegek és keringési rendellenességben szenvedők, chronosok és gyomorfekélyesek is bátran fogyaszthatják.

#leves
2009.07.25.

Frankfurti leves lisztérzékenyeknek

A menzán étkezők biztosan ismerik, de nagy népszerűségnek örvend a sulin kívül is a frankfurti leves. Receptünk lisztérzékenyek számára is ideális lehet!

#tyúkleves
2009.07.23.

Görög rizses tyúkleves lisztérzékenyeknek

A nyár alkalmával nagyon fontos, hogy odafigyeljünk a megfelelő folyadékháztartásra. Ehhez nyújtunk most egy kis segítséget mindenkinek, de leginkább a lisztérzékenyeknek.

#recept
2009.07.09.

Frankfurti borsóleves hízni vágyóknak

Egy remek recept mindazoknak, akik kicsit szeretnék magukat kényeztetni, esetlegesen hízni. A nyári forróságban egyébként is az tanácsolják: fogyasszunk minél több folyadékot.

#recept
2009.07.04.

Borsófőzelék laktózérzékenyeknek

Sokan sokféle receptet ismernek arra, hogy hogyan lehet remek borsófőzeléket készíteni. Mi most egy egészséges változattal készültünk azok számára is, akik laktózérzékenységben szenvednek.