Receptek

#Receptek

434 db cikk a témában

#bor
2013.07.29.

Borleves lisztérzékenyeknek

Ha szereted a fehérbort, akkor tetszeni fog ez a recept. Miért ne fogyaszthatnád levesként az asztali bort? Próbáld ki, különleges, kreatív leves, amit lisztérzékenyek is fogyaszthatnak.

#burgonyás
2013.07.28.

Burgonyás keksz liszt- és laktózérzékeknek

Liszt- vagy laktózérzékeny barátaid jönnek látogatóba? Lepd meg őket egy kis kedvességgel, és süss burgonyás kekszet, kávé és tea mellé egyaránt ideális.

#lisztérzékeny
2013.07.25.

Zöldséges vagdalt vegetáriánusoknak

Vegetáriánus vagy és unod már a megszokott receptjeidet? Próbáld ki az alábbi receptet, egyszerű elkészíteni és biztosan elnyeri majd a tetszésedet.

#kapor
2013.07.22.

Kapormártás laktóz- és lisztérzékenyeknek

Kapormártással feldobhatjuk húsételeinket illetve tésztához is remekül passzol. Lentebb egy olyan kapormártás receptjét olvashatod, amit egyszerű elkészíteni, emellett liszt-és laktózérzékenyek is fogyaszthatják

#lecsó
2013.07.21.

Lecsó cukorbetegeknek

Itt a nyár, itt az ideje csinálni egy kis lecsót, nem gondolod? Alábbi receptünk alapján könnyen elkészítheted ezt a finomságot, amit liszt-és laktózérzékenyeknek, cukorbetegeknek, allergiásoknak és hízni vágyóknak is ajánlunk.

#csusza
2013.07.19.

Csusza spenóttal vashiányosoknak

Ha szereted a spenótot, akkor feltétlen próbáld ki az alábbi tésztakülönlegességet. Hízókúrázóknak és vashiányosoknak is egyaránt ajánljuk.

#dalmát karaj
2013.07.17.

Dalmát karaj bundában

Az alábbi recept kihívást jelenthet a vállalkozó szelleműeknek. A hozzávalók külön-külön is finomak és laktatóak, hát még együtt! Ajánljuk nagy társaságok ebédjeként vagy laktató vacsorájaként. Hízókúrázók fogyasszák bátran!

#csirke
2013.07.15.

Csirkés paella lisztérzékenyeknek

Szeretnéd kipróbálni a spanyolok hagyományos ételét, a paellát? Készítsd el alábbi receptünk alapján, csirkéből és kínáld bátran lisztérzékeny barátaidat is!

#krumpli
2013.07.14.

Aranykrumpli hízni vágyóknak

Remek, könnyen elkészíthető köret, ami illik a fűszeres húsételekhez. Hízni vágyóknak is ajánljuk.

#paszternák krémleves
2013.07.13.

Paszternák krémleves lisztérzékenyeknek

Kevés hozzávalóból különleges és könnyen elkészíthető levest készíthetsz, ha követed az alábbi receptet. Lisztérzékenyeknek is ajánljuk.

#rizsliszt
2013.07.12.

Keksz lisztérzékenyeknek

Kekszet majszolunk tízóraira, kávé mellé és a filmnézés közben is. Miért fizess érte, ha egyszerűen meg tudod csinálni te is otthon? Köztudottan mindenből jobb a házilag készített. Lentebb egy rizslisztes keksz receptjét olvashatod, amit lisztérzékenyek is fogyaszthatnak.

#brokkoli krémleves
2013.07.11.

Brokkoli krémleves lisztérzékenyeknek

Azon kevesek közé tartozol, akik rajonganak a brokkoliért? Próbáld ki az alábbi recept alapján a brokkoli krémlevest, ami a vitamindús és egészséges étrend alkotóeleme, mivel sok zöldséget tartalmaz.

#vegetáriáns
2013.07.08.

Vadas karfiol epebetegeknek

Sokallod már a sok húst, egy kis zöldségre vágysz? Ebben a receptben megtalálod a gyógyírt, húsmentes, csak karfiolt és leveszöldséget kell felhasználnod az elkészítéséhez. Vegetáriánusoknak és epebetegeknek is ajánljuk.

#lisztérzékeny
2013.07.06.

Májropogós kukoricabundában

Ha szereted a csirkemájból készült ételeket, akkor ez a recept segít még ízletesebbé tenni főztödet. Még az sem lehet akadály, ha lisztérzékeny vagy.