Receptek, ásványi anyag

#Receptek #ásványi anyag

41 db cikk a témában

#csalán
2013.11.20.

Csalánkrém leves epebetegeknek

A csaláncsípés felpezsdíti a vérkeringést, ez köztudott. Az étrendedet pedig felpezsdítheti az ebből készült leves. Receptünknél szem előtt tartottuk az allergiások, az epebetegek, a csontritkulásosok, a cukorbetegek, a gyomorfekélyesek, a keringési- és a hasnyálmirigy problémákkal küzdők és a vashiányosok különleges igényeit is.

#spenót
2013.11.04.

Spenótos csirke vashiányosoknak

Vashiányos vagy, és nem tudod hogyan segíthetnél ezen? Változtass az étrendeden! Kezdhetnéd például az alábbi recept elkészítésével, meglátod, ízleni fog.

#szpanakopitta
2013.09.29.

Szpanakopitta (Görög spenótos lepény) vashiányosoknak

A görög gasztronómia egy szeletkéjét repíted otthonodba, ha elkészíted a szpanakopittát. A rengeteg zöldséget tartalmazó lepény vitamindús étrendet biztosít. Vágjanak egy szeletet a vashiányosoknak is!

#waldorf saláta
2013.04.08.

Waldorf saláta lisztérzékenyeknek

A Waldorf saláta receptje. Lisztérzékenyek, keringési problémákkal, csontritkulással és gyomorfekéllyel küzdők is fogyaszthatják.

#csalamádé
2012.08.30.

Csalamádé

Keringési problémákkal küzdőknek, és mindenkinek, aki szereti a főfogások mellé a kellemesen savanykás ízeket. Nem is beszélve az így könnyen beszerezhető c-vitaminról... Hogyn készíts ebéded vagy vacsorád mellé ínycsiklandozó köretet? Íme egy tuti recept!

#almalé
2011.02.26.

Forró almalé gyomorfekélyeseknek

Nincs is jobb érzés ebben a nagy hidegben, mint hazaérve meginni egy pohár forró almalevet. És milyen egyszerű elkészíteni!

#könnyű recept
2010.07.11.

Ba-Ba juice

Nagyon baba kis recept, melyet a tojásra allergiások és lisztérzékenyek bátran megkóstolhatnak, mert rájuk is gondoltunk, mikor összeállítottuk a receptet.

#sütőtök
2010.07.03.

Sütőtök főzelék sajttal hízni vágyóknak

Sokat foglalkoztak már a médiában is a fogyásról, a fogyni vágyókról... Na de mi van azokkal, akik pont ellenkezőleg szeretnének tenni? Íme egy remek recept azoknak, akik pár kilóval vaskosabbnak szeretnék magukat!