Receptek, ásványi anyag

#Receptek #ásványi anyag

41 db cikk a témában

#vegyes
2018.08.20.

Vegyes saláta lisztérzékenyeknek

A nagy nyári melegben könnyű és egészséges ételre vágysz? Próbáld ki a vegyes zöldségsalátát alábbi receptünk alapján! Fogyaszthatják liszt- és laktózérzékenyek, epebetegek, vesebetegek, májproblémákkal és hasnyálmirigy problémákkal küzdők egyaránt.

#spenót
2018.08.14.

Spenótsaláta főtt tojással vashiányosoknak

Popeye se véletlenül lett olyan erős, hanem a spenóttól! Fogadd hát meg a mesehős tanácsát és készítsd el alábbi receptünk alapján a spenótsalátát főtt tojással! Külön ajánljuk vashiányosoknak.

#jércesaláta
2016.07.13.

Jércesaláta

A mostani receptünk a vitaminokban és egészségben gazdag tápanyagokkal teli. Mindenki fogyassza bátran, aki szereti a különleges és egészséges ételeket!

#máj
2015.10.29.

Pirított máj vashiányosoknak

Dobd fel az egyszerű pirított májat! Készítsd el zöldséges változatát alábbi receptünk alapján! Kínáld vashiányos vendégeid, mind a 10 ujjukat megnyalják majd.

#cukkíni
2015.09.05.

Sült cukkinis spagetti cukorbetegeknek

Spegetti hússal, spagetti öntettel és sajttal... Nem unod? Készítsd el a sült cukkinis spagettit, hogy változatosabb és egészségesebb legyen étrended! Kínáld cukorbeteg barátaidat is.

#káposzta
2015.02.22.

Káposztasaláta laktózérzékenyeknek

Télen egyre kevesebb a vitaminforrás. Miből pótolod a hideg napokon az immunrendszered számára elengedhetetlen anyagokat? Ajánljuk figyelmedbe a káposztasalátát! Fogyasszák bátran keringési problémákkal küzdők, a liszt- és laktózérzékenyek is.

#tojás
2014.03.27.

Tojáskrém lisztérzékenyeknek

Szeretnéd valami finom harapnivalóval megkínálni vendégeidet, de nincs sok időd? Piríts kenyeret és mire kipattan a pirítós, addig a tojáskrém is elkészül. Bátran kínáld lisztérzékeny barátaidat is!

#káposzta
2014.02.24.

Káposztaleves cukorbetegeknek

A káposztában rengeteg a B- és a C-vitamin. Készítsük el a káposztalevest, és őrizzük meg családunk egészségét! Fogyaszthatják cukorbetegek, liszt- és laktózérzékenyek, allergiások, gyomorfekélyesek, keringési- és májproblémákkal küzdők is.

#velencei rántott
2014.01.31.

Velencei rántott máj vashiányosoknak

Gondoltál már arra, hogy a májat kirántsd? Itt az idő, hogy megtedd! A máj ásványi anyagokban, vasban gazdag, ezért mindenkinek ajánljuk fogyasztását, különösen a vashiányosoknak.

#párolt
2014.01.28.

Párolt savanyú káposzta cukorbetegeknek

Csemegeuborka a boltból? Felejtsd el! Készítsd el házilag a hús mellé való savanyúságot, a párolt káposztát! Ajánljuk lisztérzényeknek és cukorbetegeknek is.

#leves
2013.12.31.

Vöröslencse krémleves

Szilveszterkor mindenki lencsét fogyaszt. Gondoltál már arra, hogy paradicsomkonzervvel dobd fel a krémleves? Itt az idő, hogy kipróbáld ezt a házi praktikát és vörös lencseleves kerüljön az ünnepi asztalra. Lisztérzékeny családtagjaidat, barátaidat is bátran kínálhatod a levesből.