Lélek, nyár

#Lélek #nyár

11 db cikk a témában

Top 10 nyári randiötlet
#pár
2023.07.29.

Top 10 nyári randiötlet

Valami szórakoztató és romantikus dologgal akarod elkápráztatni a partneredet ezen a nyáron? Legyél kreatív és kalandvágyó ezzel a 10 ötlettel, és garantáltan lenyűgözöd a randi partneredet.

Hogyan találj barátokat a nyári táborban?
#nyár
2023.07.13.

Hogyan találj barátokat a nyári táborban?

Itt a nyár, a nyári táborok időszaka elkezdődött. Lehet, hogy a kajak tábor veszélyesen izgalmasra sikerül, de az is lehet, hogy benti foglalkozásokra ítélnek titeket, de egy azért biztos: sok új emberrel fogsz találkozni. Jó lenne új barátokra szert tenni, vagy átvészelni azokat a kínos pillanatokat amikor még senki sem ismer senkit?

Nyári szünet, nyári unalom?
#nyár
2023.06.22.

Nyári szünet, nyári unalom?

A jól megérdemelt pihenésedet töltheted. Nem mindegy azonban, hogy hogyan töltjük el azt az tizenegy hetet, amely a rendelkezésünkre áll. Van néhány ötletünk a nyárra.

Miért éljük meg nehezen a nyár elmúlását?
#évszakok
2022.09.06.

Miért éljük meg nehezen a nyár elmúlását?

Minden évszaknak megvan a maga sajátos varázsa, ezen belül pedig minden hónapnak különös hangulata van. Vajon miért fog el legtöbbünket egy különös, megmagyarázhatatlan és kellemetlen érzés, amikor véget ér a nyár?

#érettségi után
2020.06.23.

Leérettségiztem, és most céltalan az életem - Normális ez?

Kedves szakértő! Most érettségiztem, már a bankett is megvolt, viszont nekem nagyon kettős érzéseim vannak ezzel kapcsolatban. Először is, van bennem egy űr, mert jelenleg nem tudom mi az életcélom. Eddig ugyebár az volt, hogy tanuljak a vizsgára, viszont most hogy ez megszűnt, picit céltalannak érzem magam. - Válogatás a KamaszPanasz szakértő válaszol rovatából.

#nagyszülők
2019.06.26.

Mit csináljak nagyiéknál?

Tizenévesen jobb programok is akadnak bőven, mint a nagyszülőkkel eltölteni az időt. A szokásos hétvégi látogatások, a szünidei programok végeláthatatlanul hosszúnak tűnhetnek. Mit lehet közösen csinálni?

#utazás
2019.06.12.

7 tipp, hogy ne stresszelj az utazás alatt

Az utazás szerves részét képezi a nyári vakációnak. Stresszel jár, hiszen aggódunk, hogy minden rendben menjen, a poggyászok el ne vesszenek, a járatunk ne késsen, ne történjen semmi baleset az út során...

#nyári szünet
2017.07.25.

Mihez kezdjünk a szabadidőnkkel?

Szia! Megint ideülök melléd, jó? Végre mosolyogni látlak. Ja, hogy itt a vakáció, azért? Hát igen, nincs suli, nincs korán kelés, nem kell tanulni. Itt ez a nagy szabadság. Csak nehogy unatkozás legyen a vége!

#nyár
2017.07.17.

Tedd a nyarat eseménydússá!

Amikor véget ért a suli, beindult a zsongás, eleinte tele voltál ötletekkel, tervekkel. Mostanra talán kifogytál a programokból, ám nem szabad a nyarat henyéléssel tölteni - ha túl könnyen veszed, akkor nehézségeid lehetnek, amikor elkezdődik újra az iskola, és sajnálni fogod, hogy nem csináltál több mindent, amikor még lett volna rá esélyed. Használd ezeket a tippeket, hogy eseménydús legyen a nyarad, és valóban ez legyen a legjobb szüneted!

#önéletrajz
2017.06.07.

Önéletrajz: segítünk megírni!

Egy összefoglaló írás rólad nagyon sokat segíthet, ha munkát keresel. De nehéz lehet összehozni, ha még csak egy kevés tapasztalatod van, vagy ha egyáltalán nincs is. Most megmutatjuk, hogy mit is kell tartalmaznia az önéletrajzodnak.

#fesztivál
2014.08.15.

Fesztivál: hogy tényleg élmény legyen

A fesztiválon a jó hangulatot, a fergeteges koncerteket könnyen elronthatja néhány veszélyes dolog. A szüleid bizonyára nem véletlenül féltenek és nem véletlenül láttak sok jó tanáccsal. Hasznos tanácsok fesztiválozóknak.