randi
#Lélek

Fortélyok egy fiú meghódításához

2015.02.05.
2 perces olvasási idő

Gyakran nem egyszerű elérni, hogy közelebb kerülj egy fiúhoz. Meg kell találni az arany középutat a nyomulás és a félénk pillantások között, amivel elérheted, hogy a srác felfigyeljen rád. Legyél titokzatos, ugyanakkor őszinte is, de a legfontosabb, hogy csak önmagadat add! Egy kapcsolat nem épülhet megjátszásra vagy hazugságokra, ha pedig a kiszemelted nem értékeli a személyiségedet, akkor meg sem érdemel! Ha követed az alábbi fortélyokat, az ismerkedésen túl az első randit is előkészítheted!

Párkapcsolati státusz

Az egyik elsőszámú mód, hogy elérd, hogy egy fiú elhívjon randizni, hogy finoman érezteted, éppen nincs senkid, azaz szingli vagy. Utalj rá egy szokásos beszélgetésetek során vagy viccelődj rajta, a fontos az, hogy megértesd vele a dolgot. Sőt, ez tökéletes mód arra, hogy te is kiderítsd, hogy a kiszemelted szingli-e vagy sem. Ha igen, szabad az út!

Keress kifogásokat, hogy együtt lehessetek!

Ha alig érintkezel a kiszemelteddel, ne várj túl sokat a későbbiekben! Először meg kell ismerned őt, és lehetőséget kell adnod neki is, hogy megismerjen téged! Maradj az osztályteremben órák után, vagy kérd meg, hogy tanítson meg játszani egy hangszeren (már ha tud játszani egyen) – a kifogások kifogyhatatlanok!

Flörtölj!

Flörtöléskor is figyelmesnek kell lenned – de ha megtalálod az egyensúlyt, nem lesz gond! Egy laza flört egy fiúval a legjobb mód, ha azt akarod, hogy a srác randizni hívjon! Kövesd a tanácsokat a szemkontaktusról, mosolygásról és a finom érintésekről – csak ne vidd túlzásba a dolgot és ne tűnj könnyűvérűnek!

Hallgasd meg!

Mindenki szereti, ha meghallgatják. Ez nem csak azt fogja megmutatni a fiúnak, hogy odavagy érte, de a reakciói és utalásai alapján akár az ő érzéseit is megismerheted közelebbről – így egyszerűbben behálózhatod majd!

Ne beszélj túl sokat magadról!

flört

Van, aki szerint az a fontos ismerkedéskor, hogy minden apró kis részletet megossz önmagaddal kapcsolatban. – Ez viszont nem így van. Ha a másik azt mondja, hogy szereti az éttermeket, ne meséld el az összes történetet a saját ott töltött élményeidről. Ezzel nem érsz el semmit, csupán rázúdítasz egy halom felesleges információt! Maradj titokzatos, és hagyd, hogy a fiú a saját tempójában maga ismerjen meg téged egyre jobban!

Az első randi előtt

Néhány fiú kíváncsi lehet a te véleményedre is, ha már az első randi tervezésénél tartotok. Ha valahova – étterembe, koncertre, esetleg moziba – mindenképp szeretnél elmenni, tegyél rá utalásokat! Ilyenkor legyél izgatott, de ne tűnj túl kétségbeesettnek! Egyébként kellemes lehet, ha a srác meg akar lepni valamilyen különleges „randihelyszínnel”. Továbbá érdemes megjegyezned, hogy vannak bizonyos témák, amiket jobb kerülni az első randin. Ezért legyél mindig figyelmes!

A csúcson hagyd abba!

Amikor beszélgettek, és úgy érzed, hogy a társalgás már kezd eléggé lapossá válni, vagy kifogytok a mondanivalóból, keress egy hihető kifogást, hogy rövidesen befejezzétek a beszélgetést. És igen, lehet, hogy ez a legutolsó dolog, amit akarsz, de hidd el, így a srác alig várja majd a következő találkozót! Itt az a lényeg, hogy a kiszemelted még többet akarjon belőled!

Okosan helyezkedj!

Ha huzamosabb időt töltötök együtt, ne felejts el gyakran és okosan helyezkedni! A szemtől szembeni helyzet általában maximális szemkontaktust jelent, ami segíteni fogja a kapcsolatkialakítást. Viszont ha mellette vagy, fizikálisan is közelebb kerülhettek egymáshoz. Hajolj közel hozzá és beszélj lágyan! Az egész okos helyezkedés kérdése a megfelelő időben. Ne válts túl gyakran pozíciókat, mert az megzavarhatja a fiút!

Tehát ha kedvelsz egy fiút - nevezzük pillangóknak a gyomrodban vagy szerelemnek első látásra -könnyedén elérheted, hogy a srác megkedveljen téged annyira, hogy randira hívjon!

B.CS.

Kapcsolódó címkék

szerelem