randidrog
#Drog, cigi, alkohol

Nemi erőszak randidroggal

2011.09.03.
1 perces olvasási idő

Teljes nevén gamma-hidroxi-butirát vegyülete, ismertebb nevén a GINA, egyre jobban kezd elterjedni hazánkban. Folyékony ecstasyként is emlegetik.

A szert sokáig érzéstelenítőként, nyugtatóként, alvászavar ellen használták az egészségügyi intézményekben. Hatása hasonló az alkoholéhoz, azzal keverve viszont kifejezetten veszélyes, még halált is okozhat. Ma már legálisan sehol nem árusítható.Nemi erőszak randidroggal

Italba keverve, teljesen észrevehetetlen, színtelen, szagtalan és íztelen. Sajnos nem ritka, hogy bontatlannak tűnő italba is belekeverik, és a gyanútlan fogyasztó nem is tudja, mit juttatnak a szervezetébe.

Hatására a fogyasztó nem veszti el eszméletét, nem lesz egyensúlyzavara, külső szemlélő észre sem veszi a hatást. Ezzel szemben magánál marad, és könnyen, erőszak nélkül rávehető bizonyos dolgokra. Leggyakrabban a lányok ilyenkor esnek nemi erőszak áldozatává, hiszen védekezésképtelenek lesznek, és semmilyen külső nyom nem marad, sőt mire visszatér az emlékkép, hogy mi történt, már spermiumok ki sem mutathatóak a hüvelyben. Az emlékek visszatérésekor az erőszak hatására lelki sérülés, bűntudat alakul ki a védekezésképtelenség miatt.

Néhány jó tanács, ha szórakozni indulsz:

- Sose tedd le a poharad, még akkor se, ha kimész a mosdóba!

- Ha valahol mégis otthagytad az italod, inkább ne fogyaszd el, ami benne van!

- Idegentől soha ne fogadj el semmit!

(Dr. Csuth Ágnes)

Kapcsolódó címkék

drogbuli