számítógép
#Betegségek

Internetes játékba halt bele, 9 óra múlva vették észre

2012.02.09.
1 perces olvasási idő

Megdöbbentő eset: egy fiatal tajvani internetező több mint kilenc órája halott volt, mire bárki is észrevette volna. A 23 éves ChenRong-yu szívroham miatt hunyt el, mivel már egyhuzamban 23 órája játszott egy internetes játékkal, a League of legends-szel.

Olyan helyzetben találták meg, mintha még mindig játszana, normálisan ült a székében, karjai nyújtva a billentyűzeten pihentek. Az eset New Taipei városában, az egyik, fiatalok által kedvelt és játék céljából sűrűn látogatott internetkávézóban történt. számítógépes játék

A kávézó dolgozói csak akkor vették észre a bajt, amikor a fiatalnál már beállt a hullamerevség. Meglepő módon a körülötte ülő 30 emberből senki sem észlelt semmit.

A fiatal fiú rendszeresen el-elbóbiskolt játék közben, némi pihenés gyanánt, 23 órát játszott folyamatosan, megszakítás nélkül, valószínűleg nem evett és ivott rendesen, illetve abszolút nem mozgott, ezért lehetett az, hogy a többiek nem is gondolhattak semmi rosszra, amikor mozdulatlanul látták.

Az orvosi kórbonctani vizsgálatok kiderítették, hogy ültő helyében érte egy szívroham, aminek következtében életét vesztette, annak kiváltói pedig valószínűleg az alacsony hőmérséklet, az extrém kimerültség és a mozgáshiány lehettek - derült ki a vizsgálatot végző orvosok szakvéleményéből.

A családja szerint a fiút korábban már kezelték szívelégtelenség miatt.

(M. T., dailymail.co.uk)