baratok

2011.04.30.
Jo napot!
Nagyon sok ismerosom van. Van egy jopar baratom is. Az osztalytarsaimmal is eleg jol egyezek, viszont tobb mint fele nem lakik velem egy varosban. Van par legjobb baratnom is, akiknek mindent elmondok. De megis, mintha nem lennenk mindig ugyanazon a velemenyen. Szoval az van, hogy en imadok, imadok tancolni,bulizni. Mindent megtennek azert, hogy pentekenkent elmehessek bulizni egy helyre, amely a varosban a legjobbnak van tekintve. Az egyik baratnom mar egy fel eve igeri, hogy elmegyunk de meg egyetlenegyszer se voltunk.Szornyu! O most kapott maganak baratot, es akkor mennek az x-be(legyen ez a neve annak a helynek), en pedig nem mehetek veluk, mert o soha nem hiv. Ha pedig hiv, ugy akarna hogy menjunk, hogy o megy a baratjaval en meg megyek ott magamba, ami szerintem ciki is. A masik baratnom azert nem jon velem merthogy o ott nem ismer senkit, meg stb. PEdig az nem szamit merthogy senki nem torodik veled. Annyira elszomorodok mikor este jovok hazafele a varosbol, es latok jonni lefele csajokat, akikrol tudom hogy az x-be mennek. Annyira mennek en is. Van hogy sirok is emiatt. Vagy peldaul elmennek szaladni. Van hogy magamba megyek, viszont mindenki valakivel megy. Akkor peldaul elmennek pizzazni, de ugy, hogy mindig csak a csajokkal, hanem jojjenek fiuk. Az osztalytarsaim viszont inkabb a gepnel ulnek, az x-be nem jonnek mert nem szeretik az olyan tipusu zenet. Mas osztalyok pedig annyira osszetartoak, es elmennek ide-oda, setalni, pizzazni, tancolni..szorakozni. Mi nem megyunk soha sehova. Mit tegyek hogy en is elmehessek az x-be, annyira szeretnek, nagyon! Vagy elmenjek szaladni, vagy pizzazni fiukkal, lanyokkal???

Szakértőnk válasza a baratok kérdésre

Kedves Levélíró!

Azt gondolom, nagyon jó, hogy tudod, miket szeretnél csinálni! Ezt tartsd szem előtt és igyekezz hozzá partnert találni, legyen az bulizás, szaladás vagy pizzázás. Ha nem találsz partnert, attól még érezheted jól magad egyedül is. Van, aki jobban is szeret egyedül szaladni vagy bulizni menni, mert akkor nem kell senkihez sem alkalmazkodnia.

Ha a barátnőid nem akarnak veled menni az x-be és egyedül nem akarsz menni, akkor keress olyat, aki szintén szeretne menni és szívesen menne veled. Nézz körül a tágabb környezetedben, nyiss olyyanok felé, akikkel nem vagy olyan jóban. Ne a barátnőidtől tedd függővé azt, hogy jól érzed-e magad! Attól még nem kell változnia a kapcsolatotoknak, ha vannak olyan dolgok, melyeket nem tudtok közösen csinálni. Egyébként pedig, ha becsatlakoznál harmadiknak a barátnődékhez, talán az is alakulhatna jól, hiszen nem kell egész este velük lenned, lesz ott még sok más ember is!

Minden jót!

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor