Miért nem vesz észre az akiért bármit megtennék? :(

2011.04.18.
Kedves doktornő :)
Elkértem annak a fiúnak az msn cimét aki nagyon tetszik..és ráirtam..ő meg nem irt semmit..másnap ismét megprobáltam és akkor annyit irt, hogy szia..de más semmi..:( és megtudtam azt is, hogy barátnője van..:( Nagyon szomorú vagyok, úgy érzem csak a rossz történik velem és nem kaphatom meg soha amire vágyom vagy akire:( nagyon szeretnék beszélni ezzel a fiúval..de semmi ötletem,hogy hogyan beszélhetnék és mivel barátnője van ..még nehezebb..Nem érdekel más fiú, csak őt szeretném..:( mit tegyek elmondjam az igazat annak akivel soha nem beszéltem..vagy megkérjem valaki barátját, hogy segitsen? :( Vagy csak ne tegyek semmit..:( kérem tessék segíteni..nagyon tanácstalan vagyok:( ....Válaszát előre is köszönöm :)

Szakértőnk válasza a Miért nem vesz észre az akiért bármit megtennék? :( kérdésre

Kedves Levélíró!

Esetleg megpróbálhatnád utolsó próbálkozásként, hogy vagy msn-en vagy telefonon elmondod neki, hogy honnan ismeritek egymást, ki vagy te és azt, hogy nagyon tetszik neked és szeretnél vele megismerkedni.

Ugyanakkor te is tudod, hogy egy kapcsolathoz 2 ember kell és ha az egyik nem akarja, akkor bármit is csinálhat a másik, csak magának okoz fájdalmat, ha ezt nem fogadja el. Lehet, hogy szereti a barátnőjét és nem szeretne ismerkedni. Ez nem rólad szól, hiszen nem ismerhet eléggé téged ahhoz, hogy eldöntse, szeretne-e hozzád közelebb kerülni, hanem egyszerűen csak nem akar nyitni más felé. Ugyanígy az is igaz, hogy tulajdonképpen te sem ismered őt mélyebben, így lehet, hogy az érzéseid nem is annyira az ő személyének, hanem egy elképzelt valakinek szólnak. Keress valaki olyat, aki viszonozza őket és akivel sokkal valóságosabb kapcsolatot tudsz kialakítani, mint valakivel, aki nem reagál rád!

Minden jót!

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor