Barátságból szerelem.......

2011.04.05.
Hat elég hosszú leszek. Van egy fiú >egy idős velem, 1 osztályba járunk, 14ek vagyunk< aki nagyon jó barátom, de mégsem vagyunk olyan igazan mindent megbeszélős barátok. Sokszor alszik nálunk, nagyon kedves meg minden de valahogy nem tudom, hogy mit akar, csak barátságot mint eddig, vagy többet is...... Régen egyszer jártunk de 11 voltam o is, és féltem egyedül elmenni vele fagyizni, ezért eljött velem a tesóm. . Úgy érzem hogy én rontottam el, és hogy ha akkor elmegyek vele most együtt lennének....A barátnőmnek is tetszik és ettől is felek egy kicsit, mert amikor jártunk akkor a barátnőm miatt is szakítottunk .....
Nem tudom hogy mit csináljak hogy megtudjam tetszek e neki, és mit ha rájövök nem. Minden este és nappal rá gondolok, valamit tennem kell, mert úgy érzem beleőrülök!

Szakértőnk válasza a Barátságból szerelem....... kérdésre

Kedves Levélíró!

Úgy tűnik, elég régóta húzódik már közöttetek ez a történet. Azt találd ki először is, hogy szeretnéd-e, hogy valamelyik irányba eldőljön, vagy jobb ez így, ahogy van. Ha eldől, akkor bizony benne van a pakliban, hogy nem jöttök össze, tovább kell lépned, és akkor kérdés, hogy mennyire tudtok vagy akartok barátok maradni.

Amennyiben arra jutsz, hogy szeretnél megpróbálni összejönni vele, talán az lenne a legegyszerűebb és legegyértelműbb, ha elhívnád fagyizni. Ez jó alkalom lenne arra is, hogy tisztázzátok, régebben miért nem mentél el egyedül a randitokra és azt is, hogy most szeretnéd ha megpróbálnátok megint, mert nagyon tetszik neked. Ha úgy érzed, ez így túl direkt, próbálhatsz lassabban is közelebb kerülni hozzá, mint barát, de akkor fennáll a veszélye annak, hogy nem mer majd lépni feléd, mivel régen megpróbálta és nem jött össze.

Hajrá!

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor