Megcsaltam a barátom :(

2011.03.19.
Hát a barátommal már 9 hónapja járunk és neki adtam a szüzességem is :)De most nem régen a mostoha tesójával megcsaltam hiszen negyedik óta szerettem ...és most volt rá lehetőség hogy lefeküdhessek vele igaz neki is van barátnője!!
A barátomnak elmondtam és nagyon de tényleg nagyon megbántam hogy megtettem ...vele ezt Szeretném tudni hogy ön szerint van e esély arra hogy ujraa megbízhasson a szerelmem bennem ha azt mondta hogy már nem haragszik és nem is szakított velem ...!Szeretném tudni hogy ön szerint vissza kaphatom e a bizalmát ha többet nem teszek hülyeséget és hogy szerethet e igazán ..(mert ö azt mondja még mindig szerete) De félek hogy most már állandóan kételkedni fog bennem és ellenőrizgetni ....:(:(:(:(
Mit tehetek annak érdekében hogy ujra visszakapjam a bizalmárt? ....egy kétségbeesett lány (16) várja válaszát ...előre is köszönöm :)

Szakértőnk válasza a Megcsaltam a barátom :( kérdésre

Kedves Levélíró!

Szerintem az segítene leginkább abban, hogy a bizalom helyreálljon köztetek, ha tisztáznátok, hogy miért történt, ami megtörtént és így talán arra is rájöhetnétek, hogy hogyan akadályozzátok meg, hogy újra megtörténjen. Nyilván nem véletlenül alakultak ki benned ilyen érzések egy másik fiúval kapcsolatban, miközben írod, hogy szereted a barátodat. Első lépésként megpróbálhatnád te is tisztázni az érzéseidet mindkét fiúval kapcsolatban, valamint azt is, hogy milyen is a ti kapcsolatotok valójában a barátoddal. Mi az amit megkaptok egymástól, mi az, ami hiányzik, stb.

Azt gondolom, mindenképpen időre lesz szüksége ahhoz, hogy megbízzon benned újra. Te talán úgy tudsz neki ebben segíteni, azon túl, hogy tisztázod magadban is és vele is az érzéseidet, ha adsz neki annyi időt, amennyire szüksége van. Legyél vele minél őszintébb és ne félj kimutatni, hogy szereted.

Hajrá!

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor