S.O.S Szerelmes vagyok

2011.01.10.
Van egy fiú az osztályomba aki belémszeretett és pár hónapja megkérdezte leszek e- a barátnője és nagyon csúnyán kikosaraztam de azóta beleszerettem.Csak vagy 1 próbléma. Van barátnője aki nagyon hasonlít rám.Nem tudom hogy még járnak de nem hiszem mert nem beszélgetnek se semmi.Velem többet foglalkozik.Csak van pár dolog amitől félek:
-Csikizni fogna mert nemrég megkérdezte tőlem egy ével idősebb fiú hogy leszek -e a bárátnője.és én azt mondtam hogy nem de azóta cikiznek vele.
-Hogy a bárátnőmmel összeveszek mert az előző pasimnál is összevesztünk.
-Félek hogy kikosaraz
-Félek hogy van barátnője
-A barátai utálni fognak mert ők is szerelemesek belém.
Szóval nem tudom hogyan mondjam meg neki hhogy mostmár akarok vele járni.Meg észrevettem hogy órákon figyel és mosolyog rám.

Szakértőnk válasza a S.O.S Szerelmes vagyok kérdésre

Kedves Levélíró!

Szerintem, ha már egyszer kikosaraztad, jó eséllyel nem fog merni újra próbálkozni, úgyhogy ha valóban úgy érzed, hogy beleszerettél, akkor neked kell közeledned hozzá és vállalni a kockázatot, hogy esetleg már nem akar tőled semmit. Gondold át, hogy mennyire őszinték most az érzéseid, mennyire gondolod komolyan azt, hogy vele szeretnél lenni. Szólhat-e esetleg ez a változás benned arról, hogy zavar, hogy más lánnyal látod, hogy tovább lépett. Tehát ha szeretnél vele összejönni, hívd el beszélgetni négyszemközt és mondd el neki őszintén, hogy mit érzel iránta és mit szeretnél. A többi már rajta múlik.

A barátnőddel beszélgessetek majd róla, ha úgy alakul és igyekezz vele is éreztetni, hogy ugyanolyan fontos neked a barátsága, mint azelőtt. Az, hogy barátod lesz, nem ok arra, hogy ti összevesszetek. Azokkal pedig, akik cikiznek, nem biztos, hogy megéri foglalkoznod, valószínűleg úgyis inkább csak poénkodni akarnak és hamar abbahagyják majd.

Hajrá!

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor