nem külső alapján jön be valaki!!

2010.11.16.
Kedves szakértő! Most van egy nő aki sztem belém van zúgva már Facebookon sok hivatkozást tesz közzé ami eléggé a szerelemről szól egyet idézek most fejből "nélküled elfelejtek minden rossz dolgot és amikor veled vagyok csak te meg én vagyunk úgy érzem" nah valahogy így volt az idézet nah de hasonló a többi is és már nekem nem most mondta hogy ő nem is beszél senkivel meg mindig hív le és egyszer mondta is hogy amikor 1évvel ezelőtt összejöttem a barátnőjével rosszul esett neki....és egyéb jelek! ez is utal hat már arra?
Ha igen nem tudom hogy összejöjjek e vele mert iddig ez a legnehezebb döntésem nő ügyben mert belsőleg kedves egy kicsit de nem annyira gyerekes a viselkedése néha de viszont olyan az életszemlélete mint az enyém!
Külsőre pedig nem az én kedvenceim közé tartozik de viszont nem is olyan csúnya,Vörös haja van meg kerekded arca teltnek egy picit telt de lehet hogy lassan azért fogyni is fog mert rendőr suliba is jár és ott azért megizzasztják!:D
És nem tudom hogy viselném ha beszólogatnának vagy kigúnyolnának a haverok nah jó azért eddig se szólak be meg nagyon azrt nincsenek is ismerőseim de hallanak róla hogy mivan és majd mutatkozni is kell a nyáron ha odáig eljutunk!
Kérem adjon módszereket hogyan tudnám lecsalni valahogy futni vagy akármilyen sportot csinálni vele mert úgyis nekem is fogynom kell a nyárig egy picit!
Előre is köszönöm a válaszát, remélem sokat segít majd!!:)

Szakértőnk válasza a nem külső alapján jön be valaki!! kérdésre

Kedves Levélíró!

Nem feltétlenül kell eldönteni szerintem ezeket a kérdéseket úgy, hogy jelenleg még nincs is szó kapcsolatról. Van még ideje kitalálni, hogy tetszik-e ez a nő valóban és ha igen, akkor a fogyás kérdése sem biztos, hogy ilyen fontos marad. Egyébként lehet együtt futni menni, úszni, teniszezni, squasholni, stb. szórakozásból is. Ismerkedjenek, hívja el beszélgetni, kávézni, teázni, ilyesmi, és majd akkor meglátja, hogy randi legyen-e a dologból. Ha pedig alakulni kezd egy párkapcsolat, akkor úgysem az lesz majd a fontos, hogy a többiek mit gondolnak (egyébként nem hinném, hogy választanál egy olyan lányt, aki annyira vállalhatatlan lenne).

Minden jót!

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor