Mi legyen a következő lépés?!

2010.11.04.
Kedves Szakértő,
hogy megértse a helyzetemet az elején kezdem.
18éves lány vagyok aki hetente egyszer fejlesztésre jár szeptembertől ott megismerkedtem egy nagyon édes sráccal. Első pillantásra felfigyeltünk egymásra és elkezdtünk beszélgetni ezen az órán.
Majd vettem a bátorságot és bejelöltem facebook-on ott elkezdtünk beszélgetni majd átértünk msn-re is. Mivel nem ide valósi (kollégista) megkért arra, hogy kisérjem el egy üzletbe...miután elkisértem őt azután nem mentünk egyből haza hanem kicsit körbe vezettem a városba és hosszasan sétálgatunk és beszélgetünk. Úgy éreztem h ő is jól érzi magát velem, sokat nevetünk együtt. De mégis búcsúzáskor csak köszöntünk és puszit se adtunk egymásnak:/
Azóta ha iskolába találkozunk köszönünk egymásnak, és néha még oda is megyünk egymáshoz és szünetekbe is beszélgetünk.
Aminap még elhívott a haverjaival együtt szervezett fürdőzésre is és még korizni is.
azzal a mondatával idézem
"legalább könnyebben levehetlek majd a lábadról" hát nem édes?!:$
Hogy ne húzzam tovább a levelemet a lényeg az hogy tényleg jól elvagyunk egymással..de a srác még sem lép. És a kérdésem az lenne h miért nem? mit tegyek h a srác egy két lépést tegyen h közöttünk legyen több mint haverság. Kölcsönösen tetszünk egymásnak,de még sem lép a srác, amit nem értek. Ezért kérem a segítségét hogy adjon nekem pár tippet, hogy hogyan szerezhetném meg a srácot.
Válaszát előre is köszönöm!

Szakértőnk válasza a Mi legyen a következő lépés?! kérdésre

Kedves Levélíró!

Próbálj meg közeledni hozzá, hogy érezze, tetszik neked és többet szeretnél haverságnál. Jelezd neki, hogy igazán örülnél, ha végre lépne. Hívd el esetleg most te valamilyen programra, vagy csak sétálgatni, beszélgetni kicsit, érezzétek jól magatokat együtt. Ha nem bírod kivárni, hogy ő lépjen, akár meg is kérdezheted, hogy mégis miért nem teszi vagy próbálhatod simogatással, öleléssek jelezni, hogy igazán közeledhetne kicsit. Ha szereted a még direktebb megoldásokat elhívhatod egyenesen randizni vagy próbálkozhatsz félrecsúszott puszival is.

Minden jót!

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor