orgazmus

2010.09.07.
Kedves Doktornő!
Azzal a nagy problémával fordulok önhöz,ami már nagyon bánt engem is és a barátomat is persze! a baj az, hogy nem tudok elélvezni. semmien úton módon sem. nem ő az 1etlen pasim,de még sohasem sikerült sehogy eljutnom az orgazmusig. mindig mintha nagyon közel lennék hozzá,aztán...hipp hopp megszűnik minden. nagyon kínos ez számomra is,meg az ő számára is. azt hiszi hogy rosszul csinál valamit,közben pedig nagyon élvezem...de sosem tudtam elélvezni sehogy(hozzáteszem még 1 pasimnál sem...soha :( ) lehet ez valami pszihés dolog miatt? kérem segitsen hogy mit lehetne az ellen tenni hogy elélvezzek??
várom és köszönöm válaszát előre is!
TJ 19L

Szakértőnk válasza a orgazmus kérdésre

Kedves Levélíró!

Mindenképpen kellene tudni azt is, hogy maszturbáció közben van-e orgazmusa. Hiszen az a legegyszerűbb módja, hogy felderítse, mi okoz örömet. Az ott szerzett tudást, tapasztalatokat átvíve a párkapcsolatába, talán könnyebben eljutna a barátjával is az orgazmusig. Bátran mondja el neki, hogy mit és hogyan csináljon (kézzel, orálisan, ahogy jól esik), hiszen neki is ugyanolyan fontos, hogy mindkettejüknek jó legyen.

Amennyiben orvosi szempontból nincsen semmi probléma, könnyen elképzelhető, hogy, mint oly sok esetben, Önnél is pszichés ok keresendő a háttérben. Ez esetben, ha nem változik a helyzet, azt javasolnám, forduljon bátran pszichológushoz, szexuálpszichológushoz, hogy együtt megtalálják az okát, hogy mikor már olyan közel van, hirtelen miért szűnik meg mégis az érzés. Mi az a belső gát, ami miatt ez történik és hogyan lehetne elérni, hogy ne legyen ott többé.

Üdv

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor