...

2010.08.10.
írtam már egy pár hete de nem kaptam meg a válaszom..ezért most megírom mégegyszer.. :)

Van egy srác aki nagyon helyes...eddig csak kétszer beszéltünk de mindkétszer ő írt rám msn-en..mondjuk az eggyik ok az volt,hogy helloszija kivagy? a másik pedig,hogy kiírtam eg yszemélyes üzenetet amiben ő is benne volt..legközelebb én írjak rá? vagy hogy tudnék arra utalni,hogy tetszik?nem akarom elsilyetni mert már egyszer elrontottam.. Mit tegyek?

Szakértőnk válasza a ... kérdésre

Kedves Levélíró!

Nem hagyunk kérdéseket megválaszolatlanul, úgyhogy nem tudom, mi történhetett útközben a válaszoddal. Remélem, most eljut hozzád! J

Szerintem nyugodtan adhatsz neki még esélyt, hogy reagáljon a közeledési kísérletedre. Akár kicsit direktebben is próbálkozhatsz, mondjuk úgy, hogy ráköszönsz msn-en vagy élőben, ha találkoztok, rámosolyogsz, szólsz hozzá 1-2 szót kicsit tréfásan, ha úgy jön ki a lépés…hadd érezze, hogy tetszik neked és éppen kezdeményezni igyekszel valamit, amit viszont az ő dolga lesz folytatni. Nyugodtan szedd össze a bátorságot és lépéseket felé, lehetőséget adva így neki, hogy elgondolkodjon rajta, te is tetszel-e neki, ha esetleg ez a kérdés még nem jutott volna eszébe. Az, hogy kicsit felhívod magadra a figyelmét, nem jelenti azt, hogy túl rámenős vagy és elrontod a dolgot.

Sok sikert kívánok!

Üdv

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor