Tetszik egy lány, ja és én is lány vagyok ...

2010.03.31.
Üdvözletem!

Hát nem is tudom hogyan kezdjem, lehet hülyeség is, hogy ide írok, de nem lehet belőle bajom...

Van egy lány aki megtetszett a buszon, olyan kedves volt, mármint nem velem, igazából rám sem nézett úgy igazából, szóval az egyik ismerősével beszélgetett, amiből én már levontam a következtetést, hogy ez a lány szimpatikus, olyan aranyosnak tűnt/tűnik.
És nagyon szép, túlságosan is, tudja az a tipikus széplány.
Ezen kívül amennyinek kinézem, olyan 5 év biztos van közöttünk, na igen mindig az idősebb csajok jöttek be.

Az lenne a kérdésem, hogy hogyan közeledjek felé, elég félős vagyok. Tudom ez egy oltári nagy baromság és menjek oda hozzá, barátkozzak vele, de tartok tőle, hogy egy az beégek, kettő mi van ha kiderül és többet találkozni sem akar velem...

Szakértőnk válasza a Tetszik egy lány, ja és én is lány vagyok ... kérdésre

Kedves Levélíró!

Biztosan pozitívan fogja fogadni a közeledésedet ez a lány, amíg úgy érzi, hogy barátkozol. A kérdés csak az, hogy vajon ő milyen beállítottságú, mennyire vonzódik a saját neme iránt, vonzódik-e, tehát te mire számíthatsz majd hosszabb távon… Legyél természetes! Találj valami témát, amihez megjegyzést tudsz fűzni, ha mellé tudsz kerülni a buszon (dugó van, ellenőr, ugyanarra laktok, vagy elég banális, de bejön: kérdezz valamit tőle – mennyi az idő, vagy hogy nem járt-e a valamilyen iskolába, mert annyira ismerős), ami alapján aztán el tudtok kezdeni beszélgetni, és nem lesz ismerkedés „szaga” a dolognak. Ez akkor a legcélszerűbb, ha egyedül van. Az után már könnyebb a következő lépés, és ha megint találkoztok, már ismerősként kezelheted. Biztosan nem megy egyik percről a másikra, de a türelem meghozza a gyümölcsét!

Sok sikert!

Ujpál Zsófia, pszichológus Ujpál Zsófia, pszichológus

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor