Hova vigyem randizni?

2010.03.21.
14 éves vagyok. Fiú. Már több mint 4 hónapja járunk a szerelmemmel(Ő is 14).Jó pár randin túl vagyunk már, bár az összes szülői engedély nélüli volt, sőt szülői tiltás mellett. Tudom nem szép dolog de már nem bírtuk kí. Így hát mindíg úgy intéztük a dolgunkat hogy isklai kereteken belül találkozunk (Ő a Szomszédos faluban lakik, és a két iskola testvér iskola, szóval minden nagyobb eseményt egybe szerveznek)És pl mindketten beíratkoztunk olyan futó versenyre amire reggel 9kor kezdődöt és 19kor ért véget(ebbő összesen csak 1 óra futás volt, de mi az 1-2 kör után feladtuk :) Inkább elvonultunk 1 nyugis helyre és csak egymásnak éltünk. Minden este 1-2 órát msn-ezünk egymással.
Na most az a helyzet hogy végre azt mondta a bnőm apukája:
"Én nem szólok bele, csak csúnya dolgok ne legyenek"
Úgy tervezzük hogy majd tavaszi szünetben elmegyünk valahova, (De hova???Valami olyan hely kéne ami pozitív hangulatot hoz (Mozi?Gyors kajáldával egybekötve?), vagy csak menjünk el sétálni?
A másik nagy kérdésem: Illik ilyenkor (a randi végén) bemenni és bemutatkozni a leendő após,anyósnak :D
Ha nem baj még ebbe a kérdésbe kérdezem meg: Az átlagos hogyha a barátnőm nem mer csókolózni ha csak 1 nagyon apró esély van rá hogy látnak?(Attól nem félek hogy nem merne felvállalni) csak minden lány ennyire szégyenlős?+ Hogyan lehetne úgy csókolnom hogy több legyen 1 puszta nyelves csóknál de a pettingnél kevesebb legyen?
Előre is köszönöm és bocsánat hogy picit hosszú
Üdv: Viktor

Szakértőnk válasza a Hova vigyem randizni? kérdésre

Valóban jó ötletnek tartom, hogy bemutatkozz a szülőknek, sőt én azt gondolom, hogy célszerűbb lenne ezt még a randi elején megejteni, hogy lássák ők is, kivel engedik el a lányukat. Ha igazán jó benyomást szeretnél tenni rájuk, akkor még két tipp: virág az anyukának (majd az apukának is vihetsz később mondjuk egy üveg bort, de az ráér még néhány hónapot), illetve kérdezd meg, hogy mikorra kell hazahoznod a lányukat – ezzel nagyon bizalomgerjesztő benyomást tudsz tenni – és biztosítsd is őket arról, hogy addigra otthon is lesz. A randira pedig akár a mozi, a gyors kajálda és séta valamilyen kombinációját is tervezheted, az időjárástól függően persze. Érthető és természetes, hogy ilyen szégyenlős, főleg ha a szülők a szigorúbb típusból valók. Biztosan nem szeretné, ha visszajutna hozzájuk, hogy az utca közepén csókolózik a lányuk - és ez a félelem nem is feltétlenül tudatos. Legyél türelmes, ahogyan megtörténik a bemutatás, egyre jobban fel fogja tudni vállalni a kapcsolatotokat!

 Sok sikert a szülőkhöz és a randihoz!

Ujpál Zsófia, pszichológus Ujpál Zsófia, pszichológus

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor