Elérhetetlen nő?

2010.03.06.
Kedves Doktornő!

Lassan 1 hónapja megismerkedtem egy rendes sráccal és már randiztunk is párszor,de elég gyorsan történtek a dolgok vagy mondhatjuk a tempó gyors volt. Ebbe a "gyorsan történtek"be azt értem,hogy már első randin csók volt és a másodiknál tapizás,ami neki furcsa volt az egész (vissza tekintve nekem is ) és most kétségbe van esve, azt közölte velem, " nem hiszi,hogy boldogok lehetünk-e ezután" most mi tévő legyek?
De ugyan akkor kötődik hozzám és tetszek neki,evvel nincs semmibaj,csak nagyon megijesztett evvel. Azt is közölte,hogy szereti ha egy csaj elérhetetlen. Mit jelent az elérhetetlen nő? Mit tegyen az ember ha ilyen akar lenni a pasi előtt?
Én nem akarom feladni,nem akarom elveszíteni.
Hogy hozzam helyre azt amit elszúrtam?
Köszönöm. Lexi

Szakértőnk válasza a Elérhetetlen nő? kérdésre

Kedves Levélíró!
Azt nem írtad, hogy végül elmondta-e, miért gondolja, hogy nem lehetnétek boldogok. Ha ezt nem magyarázta el, akkor mindenképpen kérdezz rá. Még ha talán félsz is a választól, de jobb az ilyet tudni, mert előbb-utóbb úgyis kiderül. Ha valóban azért nem tudna veled boldog lenni, mert túl gyorsan történtek a dolgok, akkor csak mond el neki azt, amit le is írtál, azt, hogy neked is furcsa volt ez a tempó, és azt mindenképpen tedd hozzá, hogy ez kettőtökön múlt! Az elérhetetlen nőket azért szeretik a fiúk, mert kiszámíthatatlanok, sosem lehet tudni, éppen tetszik-e neki az az adott fiú, vagy nem. A fiúk kihívásnak tekintik ezeket a lányokat. Azonban az is nagyon gyakori, hogy csak addig érdekli őket az a lány, amíg kihívást jelentett, amint „megszerzik”, már nem is akarnak tőle semmit. Úgyhogy az elérhetetlenég még önmagában nem garancia a boldogságra. De ha ez a fiú ezt szeretné, és neked fontos ő, akkor legyél az! Mond meg neki, hogy valóban gyors volt ez a tempó, lassítsatok egy kicsit, mert te is egy kicsit elbizonytalanodtál abban, mit akarsz. Beszélgessetek sokat, ismerkedjetek, és ez alatt ki fog derülni az is, mennyire komolyak a fiú szándékai, mennyire tud kitartani türelemmel. Ha közeledik, te legyél az, aki lelassítod őt! Arra viszont figyelj, hogy ne ess át a ló másik oldalára, és nehogy azt gondolja, hogy te egy ilyen „taktikázós” lány vagy. Nem tudom, hány éves vagy, de az első szexuális együttléttel pedig mindenképpen várj addig, míg ki nem derül, mennyire is szeret téged ez a fiú!
Csak ügyesen!
Ujpál Zsófia, pszichológus Ujpál Zsófia, pszichológus

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor