Lefeküdnék a barátnőmmel, mit mondjak neki?

2009.05.18.
Kedves Szakértő! Én egy 17 éves fiú vagyok és most lesz 4. hónapja, hogy együtt vagyunk a barátnőmmel. Mindkettőnknek ez lenne az első alkalom. Eddig nem akartam elkapkodni a dolgot olyan lányra vártam mint ő. Nem akarom sürgetni, de még azt sem tudom hogyan vezessem rá a témára. Túl késő már? Vagy túl korai? Nem tudom, hogy mondjam meg neki vagy, hogy beszéljük meg. Kérlek segíts.

Szakértőnk válasza a Lefeküdnék a barátnőmmel, mit mondjak neki? kérdésre

Kedves Kérdező!

Nagyon becsülendő, hogy fiú létedre nem akartál mielőbb átesni a tűzkeresztségen, s egy számodra értékes lánynak tartogattad nemesebbik részed.

A szerelem egyik biztos építőköve a kölcsönös bizalom, az őszinteség. A negyedik együtt töltött hónap után már valószínűleg ismeritek egymást annyira, hogy az intimitásról való őszinte megnyilvánulások nem okozhatnak törést a kapcsolatotokban. Sürgetni semmi esetre sem kellene a lányt, ha viszont mindketten egymásra vártok mondván, hogy ciki az ilyesmiről beszélni, máris falakba ütköztök. Egy jól működő szexuális kapcsolatban ugyanis nagyon fontos, hogy az érintettek megbeszéljék egymással kinek mi okoz örömet, mitől jön igazán izgalomba stb. A szerelem nem tűri az álszent, alakoskodó viselkedést.

Egy meghitt együttlét alkalmával, amikor biztos vagy abban, hogy senki sem zavarhatja meg a beszélgetéseket, ne szégyelld elmondani a lánynak az érzéseidet, a vágyaidat. Hogy korai, vagy kései lenne-e őszinte vallomásod? Relatív. Az érzelmek mélysége, az egymás iránti kötődés a mérce, nem a kapcsolat időtartama. Többet olvashatsz a témáról a "Beszéljünk a szexről" című cikkünkben!

Üdvözlettel: Kertész Tímea

Kapcsolódó cikkek


Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor