Törött hajvégek

2017.04.30.
Tisztelt Szakértő!
20 éves lány vagyok és januárban kiszőkítettem a hajamat, majd 2 hét mulva megint, illetve mégegyszer februárban, mert hamvas színű hajat akartam. Természetesen fodrász csinálta. Az első két alkalommal még nem is volt olyan nagy baj... De a harmadik után olyan szinten eltört, elégett a hajam vége, hogy valami borzasztó? Kb 5-6cmt le kéne belőle vágni hogy szép legyen....de nekem nem áll jól a rövid haj. Kérdesem a következő lenne: ha befesteném barnára azzal rosszabbat tennék vele?
Folyton visszafog törni a hajam? Kezelem egyébként mindnféle olajokkal, pakolásokkal,de nem nagyon segítenek. Vitamint is szedek rá (magic hair)
Mit lehetne vele tenni? Tudom, hogy olló, de ahhoz kicsit kellene hogy nőljőn.
Nagyon kétsegbe vagyok esve és nagyon megbántam. Lehet még valaha szép, derékig érő hajam?

Szakértőnk válasza a Törött hajvégek kérdésre

Kedves Levélíró! Talán rövid idő alatt túl sok volt, nem? Két hetente talán nem kellett volna. Sajnos ami eltört vagy roncsolódott, az nem fog meggyógyulni. Ha jó a szőke, most nem érdemes még egyszer festetni, mert az a sérült részen már nem segít. Le kell vágni, azért, hogy jobban nőjön és erősebb legyen. Ehhez lehet először 1-1 cm-t kellene vágni, nem egyszerre mindet. Gondold át, jó e a fodrász, ha beleegyezett a két hetes szőkítésekbe.

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor