Barátnője van a fiúnak, de szeretem

2016.11.29.
Tisztelt KamaszPanasz!
14 éves vagyok és van egy 16 éves fiú, akivel együtt vagyunk tagjai egy szervezetnek. Nagyjából fél évvel ezelőtt, még minden szép és boldog volt. Jól kijöttünk, a szervezeti üléseken mindig mellém ült, ha beszédet mondtam, megsimogatta utána a hátamat, rajzolgatott nekem, hogy ne unatkozzak, viccelődött, kinyitotta előttem az ajtót, kiengedett rajta majd bezárta mögöttem, borzalmasan illdelemesen viselkedett, húzta az agyamat más fiúkkal. Egyszer sokáig néztük egymás szemébe és visszagondolva, abban a pillanatban biztosan tetszettem neki. Érezni lehetett a borzongást.
A legjobb barátnőmmel azonban mindig félremagyaráztuk a jeleket és akaratlanul is kétszer visszautasítottam. Pedig mindvégig szerettem! Csak olyan hirtelen akart megölelni és közeledni, hogy megijedtem a helyzettől.
A közös haverunk is mesélte, hogy beszéltek rólam és a fiú aki tetszik, úgy fogalmazott, hogy "simán" azaz simán bejövök neki. Teltek múltak a hetek, hónapok és nem történt semmi, egyre jobban fáj a dolog. A fiúnak közben barátnője lett, azonban az imént említett közös haverunknak úgy fogalmazott, hogy "nem komoly" a kapcsolatuk. A lány állandóan csalja. Viszont a mi kapcsolatunk is elhűlt a fiúval. Alig beszélünk és csak a közös feladatokkal foglalkozunk, ha együtt vagyunk is. Borzalmasan szeretem. Mit tegyek? Összejöhetünk még? Tetszem még neki?

Szakértőnk válasza a Barátnője van a fiúnak, de szeretem kérdésre

Kedves Levélíró! Sajnos azt nem tudjuk megjósolni, hogy a fiú érzései hogyan alakultak és hogy összejöhettek-e még, de megpróbálhatod visszaállítani a kapcsolatotok eredeti jellegét: kezdeményezz vele közös feladatot a szervezetnél, ülj most te őmellé és kérdezz róla, elhívhatod valamilyen programra akár a baráti társaságoddal (hogy elsőre ne legyen randi jellege). Ha szívesen fogadja a közeledésedet ,akkor valószínűleg változatlanul el tudná képzelni a kapcsolatot köztetek, de akkor minél hamarabb rendezni kellene a barátnője kérdését.

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor