MIt csináljak?

2015.08.27.
Kedves Doktornő!
2 problémám lenne sajnos. :(
Az egyik,hogy hanyag a testtartásom és ferde a gerincem is. Főleg,hogy lány vagyok talán még rondább a púpos tartás,mint egy fiúnál. Mit tudnék ez ellen tenni? Az úszás tényleg segítene?
A másik,pedig a párkapcsolatom :( Szeretjük egymást,csak úgy érzem,hogy nem vagyok neki fontos,mert alig talizunk meg állandóan játszik a számítógépen. Tudom azt,hogy kell egy kis tér neki is,de ez szerintem már túl sok tér. Másodszorra szervezi át a talis napot úgy,hogy beletesz másokkal való programot,ami rossul esik,főleg,hogy meg lett beszélve az a nap.Most akkor mit csináljak? Szeret v mégse?
Előre is köszönöm :(

Szakértőnk válasza a MIt csináljak? kérdésre

Kedves Kérdező,

azt javaslom, hogy előszöris a háziorvosod keresd fel, ő segít abban, hogy ha szükséges, akkor hogyan tudsz eljutni tartás javító tornához, lehet, hogy a (a kétségkívül remek) úszásnál többre lenne szükség.

A barátoddal pedig igen fontos lenne beszélni arra, hogy te a szeretete megnyilvánulásaként érzékeled azt, ha veled van, amit most tapasztaltsz az elbizonytalanít. Ha nyiltan tudtok beszélni az aggodalmakról, érzésekről, elvárásokról, jó eséllyel közelebb is kerülhettek egymáshoz.

Hajrá!

Dr. Horvát-Militityi Tünde (PhD) tanácsadó szakpszichológus Dr. Horvát-Militityi Tünde (PhD) tanácsadó szakpszichológus

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor