visszahozható minden érzelem? kérem segítsen

2015.01.01.
Jó napot!
Lenne egy hatalmas nagy problémám. Van egy barátnőm lassan 4. hónapja és mostanában nem érzek iránta semmit, de viszont nagyon komolyan gondolom vele. Nem adom fel a kapcsolatot viszont szeretném előhozni az érzelmeimet iránta. Sajnos valószínűleg bipoláris depresszióm van. Nem a barátnőmmel van a baj hanem velem. Már megismerkedésünk előtt is depressziósnak véltem magam és szerintem ilyen állapotban összejönni valakivel csak komoly szándékkal lehet. Kitartok mellette és vele akarok maradni örökre csak nagyon bánt, hogy sokszor semmit nem érzek iránta, és úgy vélem ha ennyire bánt akkor komoly kapcsolatnak nézek elébe. Tényleg ahogy tud támogat, de jelenleg ez a legnagyobb problémám, hogy nem érzek sokszor szeretetet, azt hogy fontos nekem konkrétan semmit. Boldog akarok vele lenni örökre. Szinte minden nap találkozok vele és mikor fent vagyunk náluk akkor lényegesen kevesebb az ürességérzet bennem. Jól tudom, hogy ilyen csajt nem találnék soha aki ennyire szeret, gondoskodik rólam és támogat. Ön szerint nincs velem semmi baj? Normális depressziósan az érzelmek ilyen mértékű tompulása? Hozzáteszem a saját családom és senki iránt nem tudok érezni semmit már egy jó ideje. Ha kezelném a depressziót akkor visszajönne minden érzelem a barátnőm iránt? Mert ő azt mondja érzi rajtam, hogy szeretem csak épp nekem nem tiszta. Nagyon komolyan bántanám magam ha mással lenne boldog és nem velem... Ha mással látnám együtt. Elő lehet hozni az érzelmeket?
Mert az első egy hónapban tuti biztos voltak amiket éreztem is. Ön szerint mi kell egy egészséges és normális párkapcsolathoz? Nagyon komolyan gondolom vele mivel akkor ezt a levelet sem írtam volna meg önnek.amióta együtt vagyunk alig gondolok az öngyilkosságra amikor nem ismertem viszont rendszeresen gondoltam . kérem nyugtasson meg ,hogy csak a depresszió kínjait élem át . bár azt olvastam ,hogy depressziósan nagyon tompulnak az érzelmek... Rettentő jó lelkű leány és a családja , rokonsága is az első pillanattól kezdve szimpatizál velem. Amikor arra gondolok hogy netán elvesztem akkor rettentően erős és rossz érzés lesz bennem illetve sokszor a mellkasomban nyilalló érzés van . vele akarok maradni örökre. Családot alapítani vele és minden mást . ez a kapcsolat nem a rózsaszín köd által befolyásolt tiniszerelem egyike. Sosem volt köztünk az a hű de nagy nyáladzás. Évek óta nem találom a helyem és szinte folyamatos üresség képezi az életemet . vele akarok boldog lenni . ez lehetséges , csak akarni kell? Tudok iránta újra érezni? Minden megvan ami egy normális párkapcsolathoz kell ( tisztelet , őszinteség, elfogadás , mindent elmondunk egymásnak ) kivéve részemről az ,hogy nem érzem azt ,hogy nagyon fontos nekem és szeretem . ez csak a depresszió?

Szakértőnk válasza a visszahozható minden érzelem? kérem segítsen kérdésre

Ha ilyen gondolatok és félelmek járnak a fejedben, akkor lehet, érdemes lenne felkeresned személyesen egy pszichológust, hogy letisztuljanak az érzéseid, és akkor meg tudnád válaszolni a párkapcsolatodat érintő kérdéseidet is.

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor