Mihez kezdjek ezekkel a dolgokkal?

2014.04.06.
Jó napot kívánok!
16 éves fiú vagyok.
Tavaly nyáron a Wikipédián elolvastam a parafíliákról szóló cikket.
Ezek berögzültek,rengeteget szorongtam miattuk,kényszergondolatokká váltak.
Azóta pszichiáterhez és pszichológushoz is járok,antidepresszánst és nyugtatókat is szedek,rengeteg mentális problémám van.
A lényeg...
Nekrofília,pedofília,zoofília,koprofília,koprofágia és még sorolhatnám...
Azt tudom magamról,hogy ferde hajlamúként lábfétisem van a fiúk irányába.
Mindig a lábfétisre maszturbálok.
Viszont néha,mintha vágyat ériznék a nekrofíliára. Ezzel kapcsolatban már nem szorongok annyira,szoktam is fantáziálgatni ilyenről.. Egy hulla nem utasít el,nem csinál semmit,bármit tehetek vele..
A pedofíliától rettegek,hogy pedofillá válok...
És a fentebb leírtaktól is...és persze azért nekrofil sem szívesen lennék.
Nem tudom,ezzel kihez fordulhatnék..
A pszichológusommal szoktam beszélgetni ezekről,de az a heti 1 alkalom elég kevés,hisz szinte folyton szorongok ezektől..
Szüleim ki vannak zárva,nekik képtelen vagyok megnyílni.
Az emberek elítélik az ilyen durva szexuális beállítottságú embereket,ezért senkivel nem merek erről beszélni..
Mit tegyek? :'( Lehet,hogy öngyilkos leszek,mert én ilyen ember nem leszek,meg amúgy is elegem van már az egész életemből,és a mentális gondjaimból.. :'(

Szakértőnk válasza a Mihez kezdjek ezekkel a dolgokkal? kérdésre

Kedves Levélíró!

Azt javaslom, ha már jársz pszichológushoz is és pszichiáterhez is, fordulj hozzájuk a problémáddal! Akkor tudnak segíteni, ha tudják, hogy miben segítsenek , főleg úgy, hogy valamennyit már amúgy is tudnak rólad. Hidd el, tőlük kaphatsz hatékony segítséget a szorongás és a kényszergondolatok vonatkozásában egyaránt! Amennyiben úgy érzed, úgy könnyebb, előtte egy-egy szóban szedd össze a gondolataidat, írd le magadnak és amikor legközelebb mész, egyszerűen csak olvasd fel. Érdemes lenne majd arról is beszélned nekik, hogy már annyira eleged van ebből az egészből, hogy az öngyilkosság gondolata is felmerült benned. pszichológusként biztosan tudom, hogy van más, nem ilyen végleges és önmegsemmisítő módja annak, hogy jobban érezd magad a bőrödben! Kérj segítséget!

Hajrá!

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor