stressz és csók

2014.02.07.
Kedves doktornő! Mit tehetnék a stressz ellen? Sok a probléma itthon a koleszban és a barátaimmal is.Ezen kívül nem megy a csók. sok fiúmmal ezért szakítottunk. Pontosan hol lesz a nyelve nem értem.Mindenki azt mondja hogy magátol megy szerintem nem

Szakértőnk válasza a stressz és csók kérdésre

Kedves Levélíró!

A stressz oldásához próbálkozz meg azzal, hogy valahogy levezeted a benned felgyülemlett feszültséget. Erre jó lehet a sport, de az is, ha kibeszéled, kiírod magadból az érzéseidet, gondolataidat, vagy bármilyen más, neked megfelelő formában megjeleníted őket, akár képben, versben, stb. Segíthet, ha elsajátítasz valamilyen relaxációs technikát, mint például az autogén trénig, a progresszív relaxáció vagy a jóga. Kérj tanácsokat a problémák megoldásához, hogy csökkenjen az a feszültség is, ami miattuk keletkezik benned.

Csókolózni szerintem próbálj meg legközelebb úgy valakivel, hogy nem arra gondolsz, hogyan kell csinálni, hanem egyszerűen csak hagyod, hogy vezessen a fiú és mindketten élvezzétek a dolgot. A görcsösség biztos, hogy nem segít, úgyhogy próbálj lazán hozzáállni és hagyni, hogy sodorjanak az érzéseid. Nézd meg ezt a cikkünket, találhatsz benne tippeket a csókolózáshoz:

https://www.kamaszpanasz.hu/hirek/szex/5454/hogyan-csokolj

Hajrá!

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor