Most akkor nekem tetszik a srác?

2014.01.08.
Ebben az évben jött hozzánk egy új osztálytárs ő az a fiú. Én mentem oda hozzá első nap és azóta én vagyok lányok közül a legjobban vele. Az egyik barátnőm meg szerelmes belé és nem tudom mitévő legyek! A fiúval szoktunk beszélgetni és órákon néha szemezni. Volt hogy 2 percig csak egymást néztük, Aztán eltelt pár nap és semmi. De nekem meg néha olyan érzésem van hogy bejön, de legtöbbször inkább az hogy barát.
A fiú most a barátnőmet hülyíti, hogy nem mer odajönni hozzá, pedig én tudom legalábbis sejtem, hogy neki egyáltalán nem tetszik a barátnőm, de ő ezt nem veszi észre. Szóljak a barátnőmnek vagy inkább hagyjam?
A téli szünetet végig beszélgettük facebook-on és első nap reggel meg akart ölelni, de ugye ott volt a barátnőm és nem engedtem. Már nem haragszik rám, de szerintem eléggé rosszul esett neki.
Egy csomót változott tanév eleje óta, pedig nem olvasott azelőtt és nem is tanult semmire. (néhányszor "csúnyán" néztem rá hogy egyesetek szerez és a következő órára tanult)
Tetszik nekem a srác? Mit csináljak vele? Mit csináljak a barátnőmmel?
Előre is köszönöm a választ! :)

Szakértőnk válasza a Most akkor nekem tetszik a srác? kérdésre

Kedves Levélíró!

Van olyan, hogy bizonytalanok vagyunk benne, mit is érzünk valaki iránt. Könnyen lehet, hogy benned sem alakult még ki igazán, hogy hogyan hat rád a fiú, barátként tekintesz-e rá vagy tetszik annyira, hogy alakulhasson köztetek más is, ha ő is benne van. A legbiztosabban szerintem úgy derülne ki, ha megpróbálnál kicsit flörtölgetni vele és több időt tölteni vele barátként, hogy kiderüljön, illetek-e egymáshoz, jól éreznétek-e magatokat együtt. Figyeld közben az érzéseidet!

A barátnőddel kapcsolatban tényleg nehéz helyzetbe kerültél. Alapvetően azt gondolom, hogy minél több emberen megy át egy információ, annál nagyobb a félreértések és sértődések kialakulásának az esélye. Tényleg jó lenne ha megtudná a barátnőd, hogy nem tetszik a fiúnak, hogy ne reménykedjen, de ha te mondanád el neki, akinek viszont lehet, hogy tetszik a fiú, nehéz lenne úgy megbeszélnetek a dolgot, hogy ne maradjon akármelyikőtökben is tüske. Inkább a fiúnak kellene kicsit egyértelműbben kommunikálnia szándékait!

Hajrá!

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor