Mi tévő legyek?

2013.08.07.
Kedves Doktornő!
Május elején még szemeztem egy lánnyal a buszon,míg én a kocsiállás jobb ,ő a bal oldalán várt a sorban,ő a barátnőjével volt,bőröndöt cipelve,mert kollégista.
Egyértelműen engem néztek mindketten,2-3 emberrel előttem szálltak fel,ők a busz közepén helyezkedtek el,majd én elmentem mellettük, kijjebb állt,és hát kicsit hozzáért egymáshoz a kezünk.
Én 2 sorral mögéjük a másik oldalra ültem,és többször fordultak hátra,majd minden megállónál hátra nézegettek hogy fent vagyok-e még a buszon..
Leszólítani végkép nem mertem volna őket,önbizalom hiányos vagyok,pedig nem nézek ki rosszul azt mondogatják..Na de pár napja belebotlottam,a facebook profiljába,és az jött le a profilja alapján,hogy kedves lány lehet,de nálam egy évvel idősebb,illetve azt szokott bulizgatni,meg talán iszik is ilyenkor,1-2 kép van amikor szüleivel bulizik,vagy a barátnője egy Jack Daniels képet küld neki...azzal az üzenettel hogy mindjárt jövök érted.
De úgy vagyok,ha esetleg bejelölöm,és netalántán megtetszene külsőleg/belsőleg egyaránt akkor,félek hogy lerontanék az iskolában,nem szigorúak velem a szüleim,de nálam az alapkövetelmény hogy 4-es 5-ös legyek.Vagy ha rosszabb tanuló,akkor azért húzna le..meg idősebb fiúk társaságában szokott néha lenni,akiket én nem tartok jó társaságnak..és hogy engem is berángat oda..
Egymás melletti kisvárosban lakunk,ő kollégista,én meg bejáró,ez a már nem is tudom hányadik gond,mert mindig haza sietek.
Nem tudom hogy ismerjem meg először és utána ítélkezzek?:/
Én 9-es vagyok/leszek most,ő 10.
Köszönöm a válaszát előre is!

Szakértőnk válasza a Mi tévő legyek? kérdésre

Kedves Levélíró!

Szerintem nem ismered még a lányt eléggé és csak nagyon kevés, felületes információval rendelkezel róla. Így kissé korainak tűnik, hogy véleményt formálj róla vagy arról, hogy milyen párkapcsolatot tudnátok együtt kialakítani. Persze kérdés lehet, hogy egyáltalán szeretnél-e kapcsolatot, meg szeretnéd-e kockáztatni az esetleges elutasítást abban a reményben, hogy pozitívan alakulhatnak a dolgok! Azt gondolom, ha érdekel téged a lány és szeretnél belevágni egy kapcsolatba, akkor mindenképpen érdemes lenne kicsit jobban megismerned őt! Írjál neki, beszélgess vele, aztán majd meglátod, szeretnél-e közelebb kerülni hozzá! Az pedig, a későbbiekben, ha úgy alakul, hogy összejössz akár vele, akár valaki mással, már a te döntésed lehet, hogy hogy osztod be az idődet, mennyire tartod a tanulást is szem előtt!

Hajrá!

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor