Nem akarok meleg lenni

2013.07.29.
Jó napot!
Idén decemberben töltöm a 15-öt, és kb 12-13 éves korom óta érzek vonzalmat a férfiak iránt. Egyre több dolog jött be. Először csak meg-meg néztem az erotikus videókban a férfiakat is, de mára már inkább a meleg pornót élvezem, sőt, a valóéletben is megtetszenek férfiak.
Idáig számos barátnőm is volt, fiúval még nem voltam. De arra kellett rádöbbennem, hogy egy izmos felsőtestű, jóképű fiú/férfi láttán égnek áll a péniszem, míg a lányokkal nem így van.
DE semmiképp nem tudom melegként elképzelni az életem. Kedves doktornő, kérem, ne írja azt, hogy próbáljam elfogadni magam, mert nem akarom és nem is tudom!! Tenni akarok ez ellen, normális életet szeretnék élni szexi lányokkal! Kérem, javasoljon valamit, amivel segíthetnék a helyzetemen. Ne csak annyit írjon, hogy talán csak a kamaszkorraé jár és kinövöm, vagy törődjek bele, mert NEM AKAROK és NEM FOGOK. Valami módszert nem tudna adni, tanácsokat, hogyan szeressem meg a lányokat, hogyan undorodjam meg a férfiaktól.
Előre is köszönöm!

Szakértőnk válasza a Nem akarok meleg lenni kérdésre

Kedves Levélíró!

Azt gondolom, ebben a korban még nem alakulhatott ki annyira stabilan a személyiséged, hogy ki lehessen zárni azt, hogy ez az érdeklődésed a fiúk iránt tényleg csak önmagad keresgélésének egy állomása lenne. Kérted, hogy ezt ne írjam, de mivel a véleményemet kérted, így mégis csak ezt tudom írni. Szerintem fontos lenne, hogy mielőtt felcímkéznéd magad heteroszexuálisnak, biszexuálisnak vagy homoszexuálisnak, tapasztalatokat gyűjts, jobban megismerd magadat és rájöjj, mi hogyan hat rád a való életben. Ismerkedj, flörtölgess és figyeld a reakcióidat, megengedve magadnak, hogy valamilyen szinten, amíg nem alakul ki benned stabilabban az érdeklődésed, a lányok is és a fiúk is hassanak rád!

Hajrá!

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor