Baj lehet belőle?

2013.06.16.
Üdvözlöm!
Az a helyzet hogy most már muszáj volt valakinek leírni a problémámat, senkinek sem mertem, mert mindenki csak leordítaná a fejemet és balhé lenne belőle..
Szóval nekem már egy idelye tetszik egy pasi, aki az iskolámban volt a biztonsági őrünk. Sokkal idősebb nálam...Már egy idelye beszélgetünk, és pár napja bevallottam neki facebookon hogy tetszik nekem..Erre megkérdezte hogy érdekel-e engem erre az ő válasza...Azt mondtam hogy nem akarom tudni, mert sok csalódás ért mostanában és nem akarok még egyet. Erre azt mondta, hogy mivan akkor ha a válasza pozitiv? Eléggé meglepődtem bár valahogy sejtettem hogy nem vagyok közömbös számára hiszen suliba is mindig úgy nézett rám ahogy én rá. Szóval azt mondta, hogy ha személyesen találkozunk, akkor többet mond de nem szeretné ezt facebookon kitárgyalni. Még nem találkoztunk, nem szeretném elhivni, megvárnám amíg ő akar találkozni.
Tudom jól hogy a korkülömbség nagy, de nekem tényleg nagyon tetszik...És ő sem az a fajta aki csak átveri a lányokat...Mit tegyek?

Szakértőnk válasza a Baj lehet belőle? kérdésre

Kedves Levélíró!

Azt gondolom, ekkora nagy korkülönbség esetén mindig érdemes kicsit óvatosabban belemenni a kapcsolatba. Ilyenkor alapvetően különbözhet a két fél élete, az elvárásai, a vágyai és ezek a különbségek nemcsak az életvitel, hanem a párkapcsolat szintjén is várhatóan megjelennek. Ráadásul ellenállás merülhet fel a család és a barátok részéről is, melyek megnehezíthetik egy jól működő kapcsolat kialakítását. Nem írod, mennyi idős vagy, érdemes ezt is mérlegelnetek, az esetlegesen felmerülő negatív következmények szempontjából. Ha elmúltál 14 éves, jogi szempontból nem kifogásolható a kapcsolatotok, de ez nem jelenti azt, hogy ne ütköznétek egyéb nehézségekbe! Azt javaslom, igyekezz alaposan megismerni a férfit és kideríteni, mit várhatsz ettől a kapcsolatból, mielőtt jobban belemennél. Beszélgess vele, találkozzatok személyesen nyilvános helyen és figyeld meg, milyen vele együtt lenned, tényleg ő-e az, akire vágysz.

Hajrá!

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor