kérem segítsen!! SŰRGŐS

2013.05.12.
Kedves doktornő!
van egy fiu az osztályban aki nagyon tetszik, régen a legjobb barátnőm tetszett neki (de már nem). és egy este sokat beszélgettünk igy mindenféléről és kérdezgettem tőle dolgokat pl. h a lányok közül ki mellett ülne a legszivesebben, és azt mondta hogy mellettem... de nem hiszem h tetszek neki..sajnos... és a lényeg : arra gondoltam hogy irok neki egy levelet amiben bevallok neki mindent. De félek h valami csalódás fog érni. Ön szerint meg kéne csinálnom vagy inkább hagynom kéne? És hogy ez egy lány részéről nem ciki-e hogy szerelmes levelet irunk egy fiunak?kérem segítsen eléggé fontos lenne! előre is köszönöm! :)

Szakértőnk válasza a kérem segítsen!! SŰRGŐS kérdésre

Kedves Levélíró!

Azt gondolom, ilyen helyzetekben tényleg benne van a pakliban az, hogy csalódás érhet. Ugyanakkor az is benne van, hogy valami nagyon jó dolog ér! Szerintem mindenképpen érdemes megpróbálni tenni azért, hogy jó dolgok történjenek veled, még akkor is, ha esetleg kiderülhet, hogy ez az út nem oda vezet. Ez esetben tudni fogod, hogy más irányba több eséllyel indulhatsz!

Jó ötlet lehet a levélírás, de szerintem érdemesebb személyesen beszélni ilyesmikről, hogy láthasd a fiú reakcióját és beszélgetni tudjatok az érzéseitekről. Sokkal több információhoz juthatsz egy beszélgetés során, mint egy levélírással, ráadásul alakíthatod a mondandódat is a helyzet függvényében! Azt is megpróbálhatod, ha korainak érzed még a levelet, hogy igyekszel közelebb kerülni a fiúhoz, több időt töltesz vele és flörtölgetős formában a tudomására hozod, hogy tetszik neked. Legyél vele őszinte, nyitott és érezni fogod a reakciói alapján, hogy ő is nyitott-e feléd! Még az is lehet, hogy viszonozza az érdeklődésedet és alakulni kezd valami köztetek, miközben egy egyértelműbb levéllel még nem tudna mit kezdeni, mert annyira még nem biztos a dolgában.

Hajrá!

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor