El akarom felejteni ...

2013.05.09.
Üdv! Talán onnan kéne indítanom mikor még 15 éves voltam és feltűnt az életembe egy srác. Nem vettem észre, de egyre jobban belopta magát a szívembe. Egy társaságban voltunk így sokat találkoztunk, beszélgettünk, hülyültünk, kavartunk. Nem volt igazán semmi lényeges köztünk. 2x vele aludtam és 1x csókoloztunk, aztán meg nagyon sok lehetőséget adott hogy lépjek valamit de fiatal korom miatt nem mertem semmit sem lépni. Egyszer bevallottam neki hogy szeretem de visszapattintott és azt hittem ennyi. Aztán szülinapi bulimon egy barátnőmnek csak annyit mondott hogy túl fiatal vagyok. Aztán más fél éve nem is láttam ... Kibiciklizett teljesen az életemből ... Most 18 éves vagyok. Neki van egy 1 éves kapcsolata egy lánnyal és én amikor összejöttek azt hittem sikerült tovább lépnem rajta, de most jelenlegi állapotom nagyon rossz. Teljesen el vagyok keseredve mennyi lehetőséget rontottam el és most azt szeretném kérdezni, hogy felejthetném el? :D 3 éve szeretem már ezt a srácot és próbáltam más srácokat összeszedni, de nem vagyok pasizós típus ... Próbáltam örülni annak hogy ennek a srácnak már van barátnője és belenyugodni hogy sose lesz az enyém, de ez sem segített ...

Szakértőnk válasza a El akarom felejteni ... kérdésre

Kedves Levélíró!

Az alapján, amit írsz, sajnos tényleg úgy tűnik, hogy a srác kilépett abból, ami kettőtök között volt. Másfél éve nem keresett, sőt, belement egy kapcsolatba valaki mással. Valószínűleg te is tetszettél neki, hiszen egyértelműen kimutatta, de valamiért úgy döntött, hogy nem megy bele veled a kapcsolatba. Pedig egy párkapcsolathoz két ember kell, nem elég, ha az egyik akarja! Azt gondolom, bár nem tűnik valószínűnek, hogy pozitívan reagál, talán érdemes lenne megkeresned és elmondanod neki, hogy érzel. Abban, hogy te is lezárd a kapcsolatot, mindenképpen segíthet, ha egyértelmű választ kapsz arra, hogy érdemes-e továbbra is róla álmodoznod így, hogy már idősebb lettél!

Összességében azt javaslom, keress partnert a vágyaid megvalósításához! Lehet, hogy ez a srác lesz az mégis, lehet, hogy bárki más, de keresd meg azt a srácot, aki ugyanúgy szeretne veled lenni, mint te ővele, akivel jól érzed magad, együtt lehetsz! Találj lehetőséget arra, hogy boldog legyél!!!

Hajrá!

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor