Tanácstalan vagyok.

2013.04.13.
8.osztályos lány vagyok.20 hónapja szerelmes vagyok az egyik osztálytársamba,ő karácsony óta tudja h szeretem.Nem rég elmondta hogy nem szerelmes belém meg hogy én vagyok a legcsúnyább lány az osztályba.(A kérdést én tettem fel.) Azóta nem irok rá. És furcsán viselkedik.Én mostanába nem nézek rá,és lenézem őt.De ő ennek ellenére segít ha kell,de ugy h nem szólok neki.Nem mentem suliba a héten (szerda-péntek).A barátnőm mondja h XY megkérdezte tőle h miért nem mentem suliba,és h mi a bajom.És mikor a barátnőm jelentette a tanárnak h kihiányzik akkor engem kihagyott.XY meg kiabált h "Meg (Én nevem) is!" Gyakran bámul engem de nem tudom miért...Tanácstalan vagyok...Van amikor kedves velem meg van amikor nem...r 7.ben
nagyon jóban voltunk
főleg hogy padtársak voltunk.
és hogy 8.ban is jóban voltunk karácsonyig
addig amíg meg nem tudta hogy szeretem őt
és hogy levegőnek nézett meg bunkó volt...így én is levegőnek néztem meg nem foglalkoztam vele
de utóbbi időben
megváltozott
mintha megbánta volna
vagy ha nem bánta meg akkor miért segít nekem mindenben és miért bámul állandóan?
mit érezhet irántam?
mit tegyek ? nézzem továbbra is levegőnek vagy legyünk haverok?nem tudom mi van most vele de egyszerűen már nem mosolyog rám meg semmi...és ez rosszul esik...nem tudom h bír-e vagy mi baja van velem..szeretném megtudni de hozzá nem fogok szólni.és mikor központi volt egy terembe kerültem vele...mikor vége letelt a 45 perc akkor elém jött és megkérdezte h : h sikerült meg ilyenek...ekkor kedves volt és aranyos.:) és mikor nyílt napok voltak akkor a fb-n rám irt h megadom e a házit és elkezdett nekem mesélni h milyen jó volt meg ilyenek...jól esett.:) pedig én nem kérdeztem rá meg semmi...és egy nap mikor mögötte ültem a barátnőmmel akkor hátra nézett és csókos szájat mutatott..január-február:gyakran nézett a szemembe hosszan de én másfele néztem.Bír?Miért viselkedik furcsán?Érezhet vmit irántam? mit kell tennem h ebből több legyen?Előre is várom válaszát.:)

Szakértőnk válasza a Tanácstalan vagyok. kérdésre

Kedves Levélíró!

Az alapján, amit írsz, nem tűnik egyértelműnek a helyzet. Valóban felmerülhet, hogy esetleg mégis tetszel neki legalább egy kicsikét, de sok más magyarázat is elképzelhető a viselkedése hátterében, például lelkiismeretfurdalása lehet, amiért olyan bántóan utasított vissza vagy egyszerűen csak hiányozhat neki a barátságod, szeretné, ha ennél a mostani nagy távolságnál közelebb lennétek egymáshoz. Azt gondolom, kicsit végletes az a kép, hogy vagy semmiféle kapcsolat nincs köztetek vagy egy párként vagytok együtt, ráadásul túl sok választási lehetőséget sem hagy. Teljesen érthető a reakciód, hogy így visszavonultál bármiféle kapcsolattól. Ugyanakkor, ha megpróbálnál mégis közeledni hozzá kisebb lépésekkel, kiderülhetne, ő milyen jellegű kapcsolatot szeretne veled. Gondolj bele, így, ha mégis úgy érezné, hogy tetszel neki egy kicsit, óriási nagyot kellene lépnie feléd, míg, ha megint barátok lennétek, ennél kisebb lépés is elég lenne. Egy kisebb lépéshez pedig nem kell, hogy az ember teljesen biztos legyen az érzéseiben és jóval kevesebb bátorságot is igényel.

Hajrá!

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor