Öcsém maszurbál 2

2013.03.25.
Kedves Doktornő!
Beszéltem az öcsémmel a maszturbálásával kapcsolatban. Elmondtam neki, hogy számomra mennyire kellemetlen a spermás alsóit kimosni, és megkértem, ha már csinálja, akkor zsepibe végezze. De akkor azt mondta, hogy úgy nem szereti csinálni, mert jobban élvezi, ha az ágyon fel alá mozogva dörzsöli magát. Ekkor azt javasoltam neki, hogy akkor csinálja óvszerben, és akkor azt csak ki kell dobni utána. Bele is egyezett, hogy kipróbálja úgy. Még aznap este adtam neki egy doboz óvszert, hogy játsszon vele a szobájában. Előtte rákérdeztem tőle, hogy tudja e hogyan kell "használni", mondta, hogy nem. Röviden elmagyaráztam neki, hogyan húzza fel, majd hogyan le. Csak utána meg már eléggé szemtelenül kérdezgetett, arról , hogy elég nagy e neki a farka, hogy jobb csupaszon vagy szőrösen, meg ,hogy én szoktam e maszturbálni...stb.Rászóltam , hogy most már fejezze be (kicsit vörösödtem már), és kezébe nyomtam neki az óvszert. Nem tudom ,hogy ez jól tettem e vagy sem. Másnap reggel átjött a barátnőm hozzám, majd mondja egyszer csak, hogy miért nem szóltam neki, hogy tegnap egy fiúval voltam. Néztem rá bambán, hogy miről beszélsz, és akkor mondja, hogy a kukában van egy ondóval teli óvszer.... Ekkor elmeséltem a barátnőmnek, hogy az öcsém miként maszturbál, és hogy ő használta az óvszert. A barátnőm szerint nem jó ez a megoldás, hogy én veszem az öcsémnek az óvszereit, mert számoljam ki egy hónapba milyen sokba kerülne az, ráadásul csak maszturbálásra használja. Szerinte egy lányt kellene neki keríteni , aki lerendezné őt, de mondtam neki ez nem az én dolgom. A barátnőm akkor mondta, hogy vegyek neki egy ilyen férfi önkielégítéshez hasznát eszközt, műpunci szerűséget, mert az csak egyszer kell megvenni és azzal el lesz. Vagy ,hogy én segítsek be neki kézzel. Erre mondtam , hogy te nem vagy normális, nem fogom én az öcsémnek kiverni. Mire ő elkezdte, hogy semmi rossz nincs abba ha kézzel örömöt okozok neki, meg nekem sincs most kapcsolatom. Elmesélte ,hogy ő is csinálta régebben az uncsitesójának , amikor náluk volt. Kicsit elgondolkoztam amiket mondott, de milyen dolog lenne már, ha én verném ki neki.
Kérdezem a Doktornőt , mit kellene most csinálnom, mert tényleg sokba kerülne mindig óvszert venni az öcsémnek. Hiába beszéltem vele, nem hajlandó zsepibe csinálni, ő hason fekve élvezi igazán. Azt mondta, jó így óvszerben elélveznie, vagy az alsójában. Igen ám ,csak nem ő dolgozik meg érte. Mi a véleménye arról amit a barátnőm mondott? Mennyire etikus dolog az ilyen?

Szakértőnk válasza a Öcsém maszurbál 2 kérdésre

Kedves Levélíró!

Azt gondolom, ez egyáltalán nem az a téma, mellyel jó lehet viccelődni!!! Még a barátnőddel sem!!! Tedd helyre magadban, hogy az öcsédről van szó, akiről most neked kell gondoskodnod és akinek az egészséges felnőtté válásáért most nagyrészt te vagy a felelős! Ebbe egyáltalán nem fér bele, hogy akár csak gondolatban is olyan közel kerülj a szexuális életéhez, mint amennyire most már a valóságban is vagy. Az alapján, amit írsz, jócskán átléptétek a testvérek közt egészséges határt, például azzal, hogy te mosod a spermás alsóit, te adod neki az óvszert és részletekbe menően megvitatjátok, hogyan maszturbáljon, sőt, engeded, hogy a te szexualitásodat is megérintse. Ha nem boldogulsz ezzel a helyzettel és úgy érzed, képtelen leszel az öcsédként kezelni őt, fordulj bátran pszichológushoz segítségért!

Hajrá!

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor