Idosebb ferfiak

2013.03.20.
Kedves szakerto!
17 eves vagyok kozepiskolas tanulo. Telyesen normalis eletem van,problemak nelkul.De lenne egy kerdesem.. Hogy elmagyarazzam a szituaciot.. Hoszu szoke hajam van jarok szoliba es nem hogy dicsekedjek de eleg jol nezek ki es sokkal idosebbnek nezek ki mint ahogy altalaban a tobbi 17 eves csaj.Megkerdezik hol dolgozok,mejik sulit fejeztem,stb... Nekem soha nem jottek be a 22 evnel fiatalabb pasik,egyszeruen nem jovok ki veluk. Eleg idos a tarsasagom mind 23 tol 30 ig fojebb.. Legjobb baratnom is 22 eves.Van egy ferfi akki nagyon tetszik,tegnap ismerkedtunk ossze elmentunk egy italra. Sokban egyformak vagyunk es neki is tetszek. (Nem kell ugy elkepzelni a csavot hogy pedofil,csak arra megy) mert mondta hogy ő tudna ram varni ameddig csak kell,mert ahogy irta,idézem : Én komolyan megakarnam veled probalni" marmint hogy jarjunk. Nagyon kedves inteligens telyes az en tipusom(Kigyurt,nagy darab valahogy biztonsagban erzem magamat mellete) .En amugy ojan vagyok hogy tartom azt a maximalis idot amig nem lenne meg az elso szex egy honap kb... Tobb fiuval voltam mar,van tapasztalatom es tudok hogyan viszonyulni az idosebbekhez..A szexet is inkabb kicsit durvabban szeretem mint finoman.En nem tudnam elkepzelni ugy a pasimat hogy nincs autoja,vagy nem dolgozik vagy nincs penze fizetni a belepot diszkoba -.-'' Ezekbol tisztara elegem van.Maga szerint ez normalis?Csak ne azt irja hogy probaljam meg fiatalabakkal mert egyszeruen NEM MEGY. Nem jonnek be.Edesapam meghalt 2007 ben,arra se fogja mert nem hiszem hogy az az oka. Anyukam nem ellenzi az idosebb ferfiakat.. Csak meg errol az 31 evesrol nem tud.Legidosseb firfi akirol tud az 25 volt..
Elore is koszonom a valaszt!
Anna

Szakértőnk válasza a Idosebb ferfiak kérdésre

Kedves Anna!

Akkor nem írom, hogy próbáld meg korodbeli fiúkkal és nem fogom apukád halálára sem. Egyébként sem voltak ilyen gondolataim, így arra tippelnék, inkább téged foglalkoztat ez a két téma.

Pszichológusként igen nehéz meghatározni, hogy mi normális vagy nem normális, így inkább visszakérdeznék, hogy okoz-e szenvedést vagy akadályoz-e fontos dologban téged vagy a hozzád közelállók közül bárkit az, hogy az idősebb férfiakhoz vonzódsz? El tudod képzelni, hogy hosszabb távon is boldog legyél egy ilyen kapcsolatban?

Az alapján, amit írsz, leginkább az körvonalazódik, hogy nálad nagyobb, erősebb férfiakat keresel, akik stabilan kialakult felnőtt élettel rendelkeznek. Biztosan van rá okod, hogy miért egy ilyen férfi mellett érzed jól magad és nem egy veled egykorúval, akivel ilyen szempontból sokkal egyenrangúbb kapcsolatot tudnál kialakítani. Általánosságban valóban fel szokott merülni ilyenkor a kérdés, hogy esetleg nem olyan apai dolgokat keresel-e, mint egy erős férfi, aki megvéd, biztonságot ad, stb. Ilyen esetekben felmerülhetnek problémák, hiányosságok az apa-gyerek kapcsolatban, még akkor is ha az apa jelen van a gyerek életében. Persze a te eseted lehet ettől eltérő.

Minden jót!

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor