??? :DD :)))))))))))

2013.03.04.
közvetett információ nem feltétlenül fogja felülírni az eddigi tapasztalatait. ezt mit takar ?? mert ezt irtad :) hát igen nem nagyon váltottunk olyna sokszót egymással...azóta nem is nagyon tudtam vele beszélni vagy találkozni amióta őő ezt megtudta :/ :)) nem tudom h ő ezzel hogy áll mert tényleg nem tudom ...nagyon szeretnék vele beszélni..de hát..ugye meséltem h szoktak jönni a szomszédba és te pedig mondtad h hivjam fel vagy éppen beszélgessek vele...ez okéé lenne de de most igy váratlanul hivjam fel az viszont h oda menjek hozzá nem tudom h hogykéne mert: kiszáll bemegy és ennyi viszont azt nem várhatom egész nap h mikor jönn ?!! szval akk mit csinálljak h deritsem ki h hogyáll ezzel a "hirel" ??? :)) persze beszélni kéne de igy hogy ??!! mert kérdezték tőle a faces dolgot de egyáltalánnemakar://// pedig ugylátszott h ha lenne akkor beszélne velem mert ahogy mondta az ismerösömnek hogy igy hogy nincs faces se igy nme nagon tudunk nyitni egymásfelé meg ilyenek??? azért irok nagy betűvel mert ez nekem fontos lenne a válasz:: :DD xdd SZVAL AMIKOR EZT MEGTUDTA H ÉN NEKEM ŐŐ TETSZIK AKKOR MOSOLYGOT MEG MONDTA H NEM VETTE ÉSZRE AKKOR EZT MOST MIT JELENT????

Szakértőnk válasza a ??? :DD :))))))))))) kérdésre

Kedves Levélíró!

Sokat segítene, ha aláírnád a leveiledet, hogy biztosan tudjam, neked válaszolok, a te problémádról van szó. Így csak találgatni tudok és bár legtöbbször gondolom, hogy te írsz, nem lehetek benne biztos és nem idulhatok ki abból, amit az előző leveleidben írtál.

Arra próbáltam rávilágítani, hogy hiába mondta neki valaki, hogy tetszik neked, könnyen elképzelhető, hogy ez nem tűnik számára hihetőnek, ha a te viselkedésed ezt nem támasztja alá vagy pont az ellenkezőjére utal. Ha pedig mégis elhiszi, akkor sem fog tudni mit kezdeni vele, ha nem látja rajtad, hogy szeretnél vele beszélgetni vagy találkozni. Szerintem úgy derítsd ki, hogy hogy áll ezzel a hírrel, hogy keresel egy lehetőséget arra, hogy beszélj vele, elmondod neki te magad és megkérdezed, ő mit gondol. Ezt megteheted telefonon is vagy személyesen, amikor úgy alakul, hogy újra összefuttok. Azt gondolom, érdemes lenne kiderítened, valóban van-e értelme róla álmodoznod, nyitott-e feléd vagy jobban járnál, ha keresnél mást, ha azt szeretnéd, hogy valaki viszonozza az érdeklődésedet.

Hajrá!

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor