Jól tettem hogy megbocsájtottam neki?

2013.02.24.
Nagyon szerelmes vagyok egy lányba aki tudom hogy nagyon szeret engem .. egyszer nagyon összevesztünk és ő találkozott egy fiúbarátjával amiről persze nem tudtam és panaszkodott neki rám és aznap este facebookon volt egy beszélgetésük hogy sose volt számára közömbös a fiú és ha szerette volna lekapni a szerelmem lehet nem állította volna le .. én véletlen megláttam ezt a beszélgetést és nagyon kiakadtam de nem bírtam nélküle lenni .. aztmondta azokat amiket írt azért írta mert elvolt keseredve de nagyon szeret engem és nem tudna nélkülem élni és én megbocsájtottam de nagyon félek hogy lezs-e még közöttük valami de igyekszem megbízni benne újra és mindent megoldani .. jól tettem?

Szakértőnk válasza a Jól tettem hogy megbocsájtottam neki? kérdésre

Kedves Levélíró!

Azt gondolom a bizalmatlanság leginkább csak arra jó, hogy távolságot teremtsen két ember között. Gondolj csak bele, amíg azon gondolkodsz, vajon megbízhatsz-e benne, előfordulhat-e, hogy megcsal, addig az együttléteitekben is érezhető lesz ez a bizonytalanság és valószínűleg egyikőtök sem tudja majd úgy beleengedni magát, mintha rendben lenne köztetek a bizalom. Biztosan nagyon fájhatott, amikor elolvastad ezt a beszélgetést, de gondolj bele, valójában inkább csak fantáziaszinten merült fel köztük bármi is, nem akkor, amikor személyesen is találkoztak és lehetőségük lett volna közelebb kerülni egymáshoz fizikailag, hanem egy beszélgetés során, mikor a barátnődnek talán tényleg szüksége volt egy kis kapaszkodóra, hogy ne érezze olyan elveszettnek magát nélküled. Az pedig fontos, hogy a fantázia gyakran nagyon különbözik a valóságtól. Ti tudjátok, hogy mi fér bele a kapcsolatotokba, de szerintem nehéz egy olyan kapcsolatot elképzelni, akármilyen jól is működjön, hogy egyszer se bukkanjon fel egyik fél fantáziájában sem, hogy más is vonzónak találhatná és ő is vonzódhatna máshoz.

Szerintem, ha úgy döntesz, hogy együtt maradsz a barátnőddel, koncentrálj inkább az együttléteitekre és arra, hogy mitől lehetne még jobb a kapcsolatotok, ne pedig olyasmikre, amik eltávolítanak egymástól!

Hajrá!

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor